• 3% sleva u platby převodem
GYM BAG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Florbalová taška FAT PIPE GYM BAG

272 Kč (s DPH) 225 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Florbalová taška FAT PIPE GYM BAG: Perfektní společník pro váš sportovní životní styl



Popis produktu:


Florbalová taška FAT PIPE GYM BAG je špičkovým produktem vyrobeným s ohledem na vaše potřeby a požadavky. Tato taška je navržena tak, aby vám poskytla optimální komfort a organizaci při přenášení vašeho florbalového vybavení. S její prostornou konstrukcí, odolným materiálem a praktickými funkcemi je tato taška nezbytným doplňkem pro každého vášnivého florbalistu.

Vlastnosti produktu:


- Prostorná konstrukce: Florbalová taška FAT PIPE GYM BAG nabízí velký prostor pro vaše florbalové vybavení. Bez ohledu na to, zda potřebujete přenést svou hokejku, míček, chrániče nebo další příslušenství, tato taška vám poskytne dostatek místa.
- Odolný materiál: Taška je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu, který zajišťuje její odolnost a dlouhou životnost. Bez ohledu na to, jak často ji používáte, můžete se spolehnout na její pevnost a spolehlivost.
- Praktické funkce: Taška je vybavena různými funkčními prvky, které usnadňují její používání. Elastický pásek na vnější straně tašky je ideální pro upevnění hokejky, zatímco boční kapsy poskytují snadný přístup k menším příslušenstvím. Navíc, ergonomický design ramenního popruhu zajišťuje pohodlné nošení.

Představte si produkt:


Představte si, že máte na svých ramenou tu nejstylovější a nejpraktičtější tašku na světě. Když jdete na trénink nebo zápas, můžete se spolehnout na svou Florbalovou tašku FAT PIPE GYM BAG, která vám poskytne dostatek místa pro veškeré vaše vybavení. S touto taškou budete vypadat profesionálně a připraveně, ať už jste na hřišti nebo za ním. Nezáleží na tom, zda jste začátečník nebo zkušený hráč, tato taška je připravena vás podpořit.

Výhody produktu:


- Komfortní a praktický design: Florbalová taška FAT PIPE GYM BAG je navržena tak, aby vám poskytla maximální komfort a usnadnila přenášení vašeho vybavení. Její prostorná konstrukce a praktické funkce vám umožní snadný a pohodlný přístup ke všemu, co potřebujete.
- Odolný materiál: Taška je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu, který zajišťuje její odolnost vůči opotřebení a poškození. Můžete si být jistí, že vám bude sloužit dlouhodobě a spolehlivě.
- Stylový vzhled: S elegancí a moderním designem je tato taška nejen praktickou volbou, ale také módním doplňkem. Budete se cítit sebevědomě a profesionálně, když ji budete nosit.

Produkt je vhodný pro:


Florbalová taška FAT PIPE GYM BAG je ideální volbou pro všechny florbalisty, kteří hledají spolehlivý a prostorný způsob, jak přenášet své vybavení. Bez ohledu na to, zda jste začátečník nebo profesionál, tato taška vám poskytne vše potřebné pro pohodlnou a efektivní organizaci vašeho vybavení. Jestliže chcete mít všechno na jednom místě a být připraveni kdykoliv a kdekoliv, Florbalová taška FAT PIPE GYM BAG je pro vás tou správnou volbou.
381
15 ks
1123456789125
Materiál
Polyester
Barva
černo-bílá

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product