• 3% sleva u platby převodem
SATELLITE - BIG STICK BAG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Florbalový vak FAT PIPE SATELLITE - BIG STICK BAG

  • černá/zlatá
1 137 Kč (s DPH) 940 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Florbalový vak FAT PIPE SATELLITE - BIG STICK BAG: Maximální ochrana a styl pro vaše florbalové vybavení



Popis produktu:


Florbalový vak FAT PIPE SATELLITE - BIG STICK BAG je perfektní volbou pro všechny vášnivé florbalisty, kteří chtějí ochránit své vybavení a zároveň se prezentovat stylově. Tento vak je vyroben z kvalitních materiálů, které poskytují maximální ochranu před poškozením a zároveň zajišťují dlouhou životnost.

Vlastnosti produktu:


- Velký prostor: Florbalový vak FAT PIPE SATELLITE - BIG STICK BAG nabízí dostatek místa pro váš florbalový vybavení. Vejdou se do něj florbalové hole, brankářské hokejky, brankářský masky, chrániče a další potřebné předměty.
- Odolný materiál: Tento vak je vyroben z pevného a odolného materiálu, který zabraňuje případnému poškození vašeho vybavení během přepravy nebo skladování.
- Pohodlné nošení: Díky ergonomickému designu a nastavitelnému popruhu je nošení tohoto vaku velmi pohodlné a snadné. Můžete si ho nastavit podle svých preferencí a přizpůsobit si ho tak, aby vám nezpůsoboval nepohodlí.
- Stylový design: Florbalový vak FAT PIPE SATELLITE - BIG STICK BAG se může pochlubit moderním a stylovým designem, který zaujme každého. Budete se cítit sebevědomě a trendy při každém přenosu vašeho vybavení.

Představte si produkt:


Představte si, jak pohodlně a bezpečně můžete přenášet své florbalové vybavení s Florbalovým vakem FAT PIPE SATELLITE - BIG STICK BAG. S tímto vakem nebudete muset mít žádné obavy z poškození vašich drahocenných hole, chráničů nebo masky. Jeho odolný materiál ochrání vaše vybavení před nárazy a poškrábáním. Navíc, díky svému modernímu designu, se budete cítit skutečně stylově a trendy.

Výhody produktu:


- Maximální ochrana: Florbalový vak FAT PIPE SATELLITE - BIG STICK BAG poskytuje maximální ochranu pro vaše florbalové vybavení, takže se nemusíte bát o jeho bezpečnost během přepravy či skladování.
- Pohodlné nošení: Ergonomický design a nastavitelný popruh zajišťují pohodlné a snadné nošení tohoto vaku, bez ohledu na váš postoj nebo velikost.
- Stylový vzhled: Moderní design Florbalového vaku FAT PIPE SATELLITE - BIG STICK BAG dodává vašemu vybavení šmrnc a vám sebevědomí. Budete vypadat skvěle a trendy při každém přenosu vybavení.

Produkt je vhodný pro:


Florbalový vak FAT PIPE SATELLITE - BIG STICK BAG je vhodný pro všechny florbalisty, kteří si potrpí na bezpečnost a styl. Bez ohledu na to, zda jste začátečník či profesionál, tento vak vám poskytne vše potřebné pro ochranu a prezentaci vašeho vybavení. Nezáleží na tom, zda jste hráč nebo brankář, Florbalový vak FAT PIPE SATELLITE - BIG STICK BAG je ideální volbou pro vás.

Zvolte Florbalový vak FAT PIPE SATELLITE - BIG STICK BAG a užijte si maximální ochranu a styl při přenášení vašeho florbalového vybavení. Nechte se okouzlit jeho kvalitou, pohodlím a moderním designem.
419407-01/25
1 ks
6418712013814
Barva
černá
Objem
10-15 holí

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product