• 3% sleva u platby převodem
TRENÉRSKÉ DESKY S TABULKOU
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

FAT PIPE TRENÉRSKÉ DESKY S TABULKOU

1 228 Kč (s DPH) 1 015 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

FAT PIPE TRENÉRSKÉ DESKY S TABULKOU - Inovativní nástroj pro trénink a zlepšení výkonu



Popis produktu:


FAT PIPE TRENÉRSKÉ DESKY S TABULKOU jsou revolučním produktem, který vám pomůže dosáhnout maximálního výkonu a zlepšit své dovednosti. Tyto tréninkové desky jsou navrženy s ohledem na potřeby hráčů a trenérů a nabízejí několik inovativních možností pro trénink a rozvoj dovedností.

Vlastnosti produktu:


- Tabulka s výkonnostními metrikami: Tato tréninková deska je vybavena speciální tabulkou, která vám umožní sledovat a zaznamenávat vaše výkonnostní metriky, jako je rychlost, přesnost a síla. Tímto způsobem budete mít vždy přehled o svém pokroku a budete schopni se zaměřit na oblasti, které je třeba zlepšit.

- Odpružená povrchová struktura: Desky jsou vyrobeny z kvalitního materiálu s odpruženou povrchovou strukturou, která vám poskytuje optimální přilnavost a kontrolu nad míčem. Díky tomu budete schopni lépe ovládat míč a zlepšit své technické dovednosti.

- Odolné a lehké: Tréninkové desky jsou vyrobeny z odolného materiálu, který je zároveň lehký a snadno přenosný. Můžete je snadno přenášet na tréninková hřiště nebo do posilovny a využívat je kdekoliv a kdykoliv potřebujete.

Představte si produkt:


Představte si, že se můžete stát lepším hráčem než kdy dříve. S FAT PIPE TRENÉRSKÝMI DESKAMI S TABULKOU budete mít jedinečný nástroj, který vám pomůže dosáhnout vašich tréninkových cílů a překonat své limity. Už žádné nekonečné hodiny tréninku bez viditelného pokroku. S těmito tréninkovými deskami se váš výkon zlepší rychleji a efektivněji.

Výhody produktu:


- Zlepšení technických dovedností: FAT PIPE TRENÉRSKÉ DESKY S TABULKOU vám umožní trénovat a zlepšovat své technické dovednosti, jako je driblování, střílení a přihrávání. S jejich pomocí budete schopni získat lepší kontrolu nad míčem a zvýšit svou přesnost a rychlost.

- Monitorování pokroku: Díky tabulce s výkonnostními metrikami budete mít přehled o svém pokroku a budete schopni se zaměřit na oblasti, které je třeba zlepšit. Tímto způsobem se budete moci soustředit na své slabé stránky a dosáhnout maximálního potenciálu.

- Snadná přenosnost: Tréninkové desky jsou lehké a snadno přenosné, což vám umožní je využívat kdekoliv a kdykoliv potřebujete. Můžete je snadno vzít s sebou na tréninková hřiště, do posilovny nebo na soustředění a využívat je přesně podle svých potřeb.

Produkt je vhodný pro:


FAT PIPE TRENÉRSKÉ DESKY S TABULKOU jsou ideální volbou pro hráče a trenéry, kteří chtějí zlepšit svůj výkon a dosáhnout lepších výsledků. Bez ohledu na to, zda jste začátečník nebo profesionál, tyto tréninkové desky vám pomohou rozvíjet vaše dovednosti a dosáhnout vašich tréninkových cílů.

Nečekejte a vyzkoušejte FAT PIPE TRENÉRSKÉ DESKY S TABULKOU ještě dnes a staňte se lepším hráčem, než jste kdy byli!
481
8 ks
6418712002887
Barva
černá

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product