• 3% sleva u platby převodem
VAK NA MÍČKY
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Florbalový vak FAT PIPE NA MÍČKY

1 000 Kč (s DPH) 826 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Florbalový vak FAT PIPE NA MÍČKY - Váš nezbytný společník pro florbalové zápasy



Popis produktu:


Florbalový vak FAT PIPE NA MÍČKY je vynikajícím doplňkem pro všechny vášnivé hráče florbalu. Tento kvalitní a praktický vak je navržen tak, aby vám usnadnil přenášení a organizaci vašich míčků. Díky svému prostornému designu a odolnému materiálu je tento vak ideálním společníkem na každý trénink, turnaj nebo hru.

Vlastnosti produktu:


- Prostorný design umožňuje přenést až 50 míčků
- Kvalitní materiál zaručuje odolnost a dlouhou životnost
- Připevnění na opasek pro pohodlné nošení
- Praktický zipový uzávěr pro snadné otevírání a zavírání
- Odlehčený design pro snadné a pohodlné přenášení

Představte si produkt:


Představte si, že stojíte na hřišti připraveni na váš další florbalový zápas. Vaše vybavení je kompletní, ale co s míčky? S florbalovým vakem FAT PIPE NA MÍČKY už si nemusíte lámat hlavu s jejich přenášením. Stačí si připnout tento stylový vak na opasek a můžete se plně soustředit na to, co vás opravdu baví - hraní florbalu. Bez starostí a zbytečného ztrácení času se můžete ponořit do světa vášnivých zápasů a skvělého sportovního zážitku.

Výhody produktu:


- Organizace míčků: Díky prostornému designu můžete snadno uložit a přenést až 50 míčků, čímž ušetříte čas a usnadníte si organizaci při tréninku nebo zápasu.
- Odolný materiál: Kvalitní materiál zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení, takže se nemusíte obávat, že by se váš florbalový vak někdy roztrhl.
- Pohodlné nošení: Florbalový vak se snadno připevní na opasek, což znamená, že si ho můžete vzít s sebou kamkoliv bez zbytečného obtěžování.
- Snadné otevírání a zavírání: Zipový uzávěr umožňuje rychlé a snadné otevření a zavření vašeho vak, takže se můžete okamžitě pustit do hraní.
- Pohodlné přenášení: Díky odlehčenému designu je tento vak velmi pohodlný a snadno se přenáší, což znamená, že se můžete plně soustředit na svůj výkon na hřišti.

Produkt je vhodný pro:


Florbalový vak FAT PIPE NA MÍČKY je ideálním doplňkem pro všechny hráče florbalu, bez ohledu na jejich úroveň. Bez ohledu na to, zda jste začátečník, pokročilý hráč nebo profesionál, tento vak vám umožní snadno a pohodlně přenášet vaše míčky na tréninky, turnaje a zápasy. Přenášejte své míčky s lehkostí a stylizujte se do světa florbalu s florbalovým vakem FAT PIPE NA MÍČKY.
103
33 ks
6418712169047
Barva
černá
Objem
100 ks míčků

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product