• 3% sleva u platby převodem
BRANKÁŘSKÁ VESTA PROTECTIVE JUNIOR
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

FAT PIPE BRANKÁŘSKÁ VESTA PROTECTIVE JUNIOR

  • 110/120 cm
  • 130/140 cm
2 547 Kč (s DPH) 2 105 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

FAT PIPE BRANKÁŘSKÁ VESTA PROTECTIVE JUNIOR - Uchraňte svého mladého brankáře s tímto profesionálním ochranným vybavením!



Popis produktu:


FAT PIPE BRANKÁŘSKÁ VESTA PROTECTIVE JUNIOR je špičková ochranná vesta navržená speciálně pro mladé brankáře. S jejím inovativním designem a vysokou úrovní ochrany, tato vesta přináší bezpečnost a pohodlí na hřiště. Je vyrobena z kvalitních materiálů, které poskytují optimální ochranu před nárazy a oděrkami.

Vlastnosti produktu:


- Lehká a pohodlná vesta
- Speciálně navržená pro mladé brankáře
- Vyrobena z kvalitních materiálů pro maximální ochranu
- Inovativní design s ergonomickým střihem
- Ochrana hrudníku, zad a ramen
- Přizpůsobitelná velikost pro růst dítěte
- Snadno se nasazuje a upíná

Představte si produkt:


Představte si, jak váš mladý brankář stojí na hřišti sebevědomě a plný energie. Jeho ochranná vesta FAT PIPE BRANKÁŘSKÁ VESTA PROTECTIVE JUNIOR mu poskytuje maximální ochranu, aby se mohl plně soustředit na hru. Díky lehkému a pohodlnému designu se může volně pohybovat a bránit se s přesností a rychlostí.

Výhody produktu:


- Maximální ochrana: Tato vesta je vyrobena z kvalitních materiálů, které poskytují nejvyšší úroveň ochrany. Vaše dítě bude chráněno před nárazy, oděrkami a dalšími zraněními.
- Pohodlí a volnost pohybu: Lehký a ergonomický design zaručuje pohodlí a volnost pohybu. Vaše dítě se nebude cítit omezené a bude moci hrát s plnou energií a sebevědomím.
- Snadné použití: Tato vesta je snadno nasaditelná a upínatelná. Vaše dítě si ji může snadno přizpůsobit a rychle se připravit na hru.

Produkt je vhodný pro:


FAT PIPE BRANKÁŘSKÁ VESTA PROTECTIVE JUNIOR je vhodná pro mladé brankáře, kteří hrají florbal nebo jiný sport, který vyžaduje ochranu hrudníku, zad a ramen. Bez ohledu na úroveň zkušeností, tato vesta poskytne vašemu dítěti maximální ochranu a pohodlí, aby se mohlo plně soustředit na svou hru.

Nakupte dnes FAT PIPE BRANKÁŘSKOU VESTU PROTECTIVE JUNIOR a ujistěte se, že váš mladý brankář je v bezpečí a pohodlí na každém zápase!
3019/110
2 ks
6418712189045
Materiál
nylon + polyester + elastan + PES vycpávky
Barva
černo-žlutá
Velikost
110/120 cm, 130/140 cm, 150/160 cm

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product