• 3% sleva u platby převodem
Goalpost+Target fotbalová branka s plachtou
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Goalpost+Target fotbalová branka s plachtou

Nejmenší branka této řady, lehká ocelová konstrukce a pevná polyesterová síťovina, s tréninkovou plachtou. 120 x 80 x 60 cm.
2 564 Kč (s DPH) 2 119 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Fotbalovou branku Merco Goalpost s plachtou Merco Target Vám můžeme jenom DOPORUČIT. Robustní, ale zároveň až překvapivě lehká ocelová konstrukce s průměrem 38 mm a povrchovou úpravou práškové barvy spolu se sítí z jemné a zároveň dostatečně pevné polyesterové síťoviny obšité širokým pruhem odolné tkaniny uspokojí potřeby každého fotbalisty i fotbalového týmu, jenž uvažuje o pořízení snadno přenosné, případně i skládací tréninkové fotbalové branky. Branka se jednoduše a rychle skládá i rozkládá pomocí speciálního zacvakávacího systému a pouze na dvou místech jsou použity šrouby, které jsou spolu s klíčem součástí balení. Součástí branky Merco Goalpost jsou i kotvy k zajištění branky před samovolným pohybem a hlavně je součástí branky plachta Merco Target, která je vyrobená z polyesteru vyztuženého PVC a jejím cílem je zdokonalení přesnosti střelby, k čemuž slouží čtyři otvory o průměru 25cm rozmístěné po plachtě. Aby byla naše nabídka opravdu dokonalá a uspokojila všechny zájemce, je tento model k dispozici ve třech dobře promyšlených rozměrech, tak aby si každý vybral tu svou správnou velikost, přesně podle svých potřeb. 120 x 80 x 60 cm.
25484_25484
22 ks
8591792254846
Hmotnost
10 kg
Varianta
25484
Země původu
Indie
Celní sazebník
95069990

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product