• 3% sleva u platby převodem
Master Pop Up Set fotbalová branka
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Master Pop Up Set fotbalová branka

Sada dvou skládacích branek se střeleckou plachtou. Rozměr branky 120 x 80 x 80 cm, ideální pro fotbálek s rodinou a přáteli. 2 ks.
941 Kč (s DPH) 778 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Master Pop Up Set je sada dvou přenosných skládacích branek vhodných pro všechny hráče a fanoušky nejen fotbalu, ale i různých druhů míčových her. Výjimečnost této branky spočívá v tom, že na jedné straně branky je plachta, vykrývající určitá místa v brance pro obtížnější vstřelení gólu. Na plachtě je vyobrazený brankář, který má za úkol rozptylovat útočníka. To nutí hráče soustředěnosti a přesného míření doprostřed, do šibenice nebo k tyči. Po překlopení branky je opět branka bez brankáře a vy můžete střílet kamkoliv. Branka se skvěle hodí pro uspořádání dovednostních her a trénování střelby. V balení naleznete dvě branky pro hru s více hráči. Takže může pořádat zápasy proti svým kamarádům. Balení dále nabízí vzpěry které zajišťují stabilitu branky a kovové kolíky, které vám pomohou branku ukotvit k zemi. Vzhledem k nízké hmotnosti a méně robustní konstrukci, doporučujeme používat molitanový nebo měkčený míč. Velikost branky: 120 x 80 x 80 cm.
30960_39789
41 ks
8591792397895
Varianta
39789
Země původu
Čína
Celní sazebník
95069990

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product