• 3% sleva u platby převodem
Ocelová branka s panelem NILS BR240P
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ocelová branka s panelem NILS BR240P

1 495 Kč (s DPH) 1 236 Kč (bez DPH)
check rychlá expedice
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů


NILS BR240P je volně stojící, ocelová branka s tréninkovým panelem pro nácvik střelby. Součástí dodávky je samozřejmě i polyethylenová síť. Ideální uplatnění najde na zahradě a nebo například na hřišti za domem.
Konstrukce branky je vyrobena z ocelových trubek, které hladce zapadají do sebe. Pro zvýšení stability branky lze konstrukci připevnit k podkladu pomocí 8-mi dodávaných kotev. NILS BR240P je díky použitému lakování odolná vůči povětrnostním vlivům jako je déšť a sníh.
V balení naleznete fóliovou plachtu, která slouží jako panel pro nácvik střelby, ten se ke konstrukci připevné pomocí pásků na suchý zip a k podkladu pomocí 2 kotev. Po instalaci panelu zůstane v prostoru branky pouze 5 otvorů pomocí kterých můžeme vstřelit gól. Každý otvor je označen číslem (50, 100 a 150 bodů), která můžeme použít pro spestření tréninku, nebo při hře na skóre.


Parametry:

  • Materiál konstrukce: ocelové trubky o průměru 25 mm
  • Materiál sítě: polyethylen (PE), oka 12 x 12 cm
  • Rozměr: 240 x 150 x 90 cm
  • Hmotnost balení: 3,35 kg


Upozornění:

  • Záruka: 24 měsíců
10-10-821
143 ks

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product