• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Panel fotowoltaiczny Allpowers AP-SP-012-BLA 100W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Allpowers AP-SP-012-BLA 100W fotovoltaický panel

4 480 Kč (s DPH) 3 702 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Allpowers AP-SP-012-BLA 100W přenosná solární nabíječka

Chystáte se na výlet s karavanem nebo kempem? Nebo možná plánujete nějaké jiné dobrodružství, při kterém budete potřebovat energii ze slunce? V tom případě se vám bude skládací solární nabíječka Allpowers 100 W určitě hodit! Díky průlomové technologii iSolar optimálně upravuje napětí a proud při napájení vašich zařízení a zajišťuje bezpečné používání. Je vybaven stejnosměrným výstupem a dvěma USB. Je také mimořádně odolný a ve složeném stavu velmi praktický.

Pokročilá technologie iSolar - rychlé nabíjení zařízení

Produkt podporuje inovativní technologii iSolar, která umožňuje rychlé nabíjení připojených zařízení. Vestavěná řídicí jednotka zajišťuje stabilní provoz nabíječky a automaticky upravuje napětí a proud tak, aby se konkrétní zařízení nabíjela co nejrychleji. S Allpowers stačí jen pár okamžiků k tomu, abyste svůj notebook nebo telefon znovu zprovoznili!

Může napájet až 2 zařízení současně

Nabíječka je vybavena stejnosměrným výstupem a dvěma USB. První z nich umožňuje napájet zařízení až 5 A a druhý až 2,4 A. Můžete také nabíjet až 2 zařízení současně. Díky tomu je nabíječka ideální pro použití v přírodě, například v lesích nebo kempech, kde může být přístup ke zdrojům energie velmi omezený.

Skládací, přenosný, praktický

Zařízení je neuvěřitelně účinné a šetrné k životnímu prostředí. Jeho jedinečné vlastnosti lze navíc využít téměř na jakémkoli vhodném slunném místě. Po složení zabírá nabíječka jen málo místa a je velmi pohodlná při přepravě. Pevná rukojeť příjemná na dotek usnadňuje přenášení. Vezměte si ji s sebou kamkoli, kde potřebujete přenosný zdroj energie, a získejte energii ze slunečních paprsků bez potíží!

2 typy portů - univerzální kompatibilita

Čím ještě přenosná solární nabíječka Allpowers vyniká? Široká kompatibilita! Stejnosměrný port si poradí například s notebooky, 12V autobateriemi a různými zařízeními do 18 V. Výstup USB umožňuje připojit chytré telefony iOS nebo Android, iPady, tablety a řadu dalších zařízení vybavených USB. Nabíječka je tak ideální pro širokou škálu aplikací.

Bezpečné a robustní

Společnost Allpowers pamatuje také na bezpečnost. Výrobek splňuje normy FCC, CE a RoHS, jak potvrdily příslušné úřady.certifikáty. Je také chráněn proti zkratu a přepětí. Nabíječka je vhodná i do širokého spektra venkovních podmínek. Je vyrobena z odolného materiálu PET a PVC, takže přežije každé vaše dobrodružství.

Zahrnuje

  • 1x 100W solární nabíječka
  • 1x DC kabel (DC5525 samice na DC5521 samec)
  • 5x konektor pro notebook
  • 1x stupňová svorka pro autobaterii
  • 1x kabel USB
  • 4x kovová karabina
  • 1x uživatelská příručka

Specifikace

Výrobce Allpowers
Model AP-SP-012-BLA
Maximální výkon 100 W
Výstupní rozhraní DC5525 a 2x USB
Port USB 5 V 2,4 A (max.) x2
Port stejnosměrného proudu 18 V 5 A (max.)
Konverzní faktor solární energie 22-25%
Rozměry v rozloženém stavu Přibližně 94 x 94 x 1 cm
Rozměry ve složeném stavu Přibližně 32 x 19 x 8 cm
Hmotnost Přibližně 2,15 kg
Kompatibilita Baterie do 12 V, notebooky do 18 V, iPhony, iPady, digitální fotoaparáty, MP3 a další digitální zařízení.
Barva Černá
Materiál PVC + PET

026965
135 ks
5907489606165

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product