• 3% sleva u platby převodem
Panel fotowoltaiczny Allpowers AP-SP5V 21W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Allpowers AP-SP5V 21W fotovoltaický panel

903 Kč (s DPH) 746 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Allpowers 21W přenosná solární nabíječka

Přenosná solární nabíječka je jedinečné zařízení určené pro pokročilé cestovatele, které poskytuje dodatečný zdroj energie v náročných situacích a přináší nezapomenutelné zážitky. Energie ze slunečních paprsků nabízí rychlý návrat k mobilní komunikaci. Skládací konstrukce je přizpůsobitelná různým etapám cestování. Solární panely se budou hodit jako pomůcka při vyčerpávajících túrách, kempování, horolezectví i práci.

Ceněná účinnost

Promyšlený design zařízení je velkým plusem pro trochu náročnější turisty, kteří dávají přednost praxi a pohodlí v jednom. Solární nabíječka vás nebude zatěžovat ani na delších túrách, ani vám nebude komplikovat montáž či přepravu. Přídavné háčky usnadňují správné připnutí zařízení k cestovní tašce. Pouzdro panelu je dostatečně vodotěsné a odolné, aby vás provázelo i během nepříznivých povětrnostních podmínek. Rozměry zařízení nepřesahují velikost listu B5, což ještě více dokresluje jeho eleganci.

Výkon a odolnost

Inovativní technologie nabíjení automaticky upravuje napětí tak, aby se telefon nebo tablet nabíjel co nejrychleji a neškodněji. Duální vstup USB s proudem až 2,4 A umožňuje připojit dvě zařízení současně. Tato možnost je užitečná zejména v nouzových situacích, na cestách nebo při práci. Solární články Sunpower jsou účinné a efektivní, o čemž svědčí jejich vysoká míra konverze 22-25 %.

Široká kompatibilita

Výrobek automaticky detekuje zařízení a dodává jim správné množství proudu, čímž urychluje proces nabíjení. Jistě jej využijete nejen k napájení smartphonů, tabletů, powerbank, ale i dalších zařízení s portem USB 5V. Inteligentní výstup je založen na pokročilé technologii obvodů. Solární nabíječka Allpowers bude dobře fungovat v mnoha situacích a nabízí řadu potřebných aplikací.

Připraveno k provozu

Výjimečnou odolnost potvrzují četné certifikáty CE, FCC a RoHS. Zařízení splňuje požadavky na ochranu životního prostředí ve všech ohledech a disponuje systémy na ochranu před poškozením při jemných nárazech, pádech nebo znečištění. Je také odolný vůči lehkému dešti. Vysoký stupeň odolnosti výrazně prodlouží životnost a kvalitu provozu.

Specifikace: V případě potřeby je možné použít i další zařízení, např:

Výrobce: Allpowers
Model AP-SP5V21W
Maximální výkon 21W
Konverzní faktor solární energie 22-25%
Převzato z 5V2,4A (max.) x2
Rozměry ve složeném stavu 300 x 160 x 20 mm
Rozměry v rozloženém stavu 640 x 300 x 10 mm
Hmotnost 600g
026968
116 ks
5907489606196

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product