• 3% sleva u platby převodem
Panel fotowoltaiczny Allpowers XD-SP18V40W 40 W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Allpowers XD-SP18V40W 40 W fotovoltaický panel

2 208 Kč (s DPH) 1 825 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Allpowers XD-SP18V40W 40 W fotovoltaický panel

Získejte pohodlný přístup k energii, ať jste kdekoli. Fotovoltaický panel Allpowers XD-SP18V40W vám umožní využívat ekologickou a cenově dostupnou solární energii - má výkon 40 W a účinnost 22-25 %. Díky své skládací konstrukci vás může doprovázet téměř kdekoli - jeho přeprava nebude problém. Výrobek je také vysoce kompatibilní.

Bude dobře fungovat při cestování

Chystáte se kempovat? Plánujete vícedenní kempování? Buďte si jisti, že vám nedojde energie pro nabíjení vašich základních zařízení! Solární panel Allpowers je extrémně lehký - váží jen asi 1 kg. Má také skládací konstrukci - ve složeném stavu zabírá tak málo místa, že jej můžete snadno přenášet. Můžete jej také připevnit ke stanu pomocí přiložených karabin.

Nepostradatelný v terénu

Potřebujete se vydat někam, kde je přístup k elektřině velmi obtížný nebo dokonce nemožný? Využijte zdarma veřejně dostupnou solární energii a užijte si nepřetržitý provoz potřebného vybavení! Solární panel Allpowers je velmi trvanlivý a odolný proti poškození. Dokonce ani voda a prach ho neohrozí!

Široká kompatibilita

Nebojte se problémů s kompatibilitou. XD-SP18V40W je vybaven dvěma porty USB a jedním portem stejnosměrného proudu. Součástí balení jsou také potřebné kabely (3 kusy) a konektory (5 typů). Díky tomu může panel bez problémů nabíjet zařízení, jako jsou notebooky, chytré telefony, tablety, digitální fotoaparáty, drony, konzole Nintendo Switch a dokonce i přenosné napájecí stanice.

Působivé schopnosti

Užijte si spolehlivý provoz potřebných zařízení. Fotovoltaický panel Allpowers XD-SP18V40W má účinnost až 22-25 % a výkon až 40 W. Díky tomu je ideální například pro kempování nebo výlety, kde můžete v okamžiku dobít vybraná zařízení. Výrobek navíc automaticky rozpozná připojená zařízení a přizpůsobí svůj provoz jejich požadavkům.

Součástí balení je

  • Skládací fotovoltaický panel
  • Karabina x4
  • Sada konektorů
  • Kabeláž
  • Uživatelská příručka

Specifikace:

Výrobce: KABINÁTOR, KABINÁTOR, KABINÁTOR: Výrobce: Allpowers
Model: XD-SP18V40W
Špičkový výkon 40 W
Výkon USB: 5 V / 2,8 A;
DC: 18 V / 2 A (max.);
Účinnost Přibližně 22-25 %
Rozměry ve složeném stavu 330 x 180 x 50 mm
Rozměry v rozloženém stavu 680 x 720 x 5 mm
Hmotnost Přibližně 1 kg
040560
57 ks
5905316141087

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product