• 3% sleva u platby převodem
Bezdrátový gamepad NSW PXN-9607X HALL (modrý)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrátový gamepad NSW PXN-9607X HALL (modrý)

615 Kč (s DPH) 508 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Bezdrátový ovladač / gamepad PXN-9607X NSW HALL

Vybavte se funkčním a všestranným herním ovladačem PXN-9607X. Je kompatibilní s osobními počítači a konzolí Nintendo Switch. Má mnoho užitečných funkcí - například podporu NFC nebo turbo režim a 6osý gyroskop. Energii čerpá z výkonné baterie, která na jedno nabití zajistí až 20 hodin provozu.

1.jpg

Širší kompatibilita

Gamepad je kompatibilní s operačním systémem Windows 7/8/10 a konzolí Nintendo Switch. Můžete ho tedy bez problémů používat ke hraní na počítači i konzoli - aniž byste museli vyměňovat ovladač. Připojte jej k počítači přes USB nebo Bluetooth (pouze hry pro Steam) nebo k Nintendu Switch přes Bluetooth a užijte si pohodlné a plynulé ovládání.

4.jpg

Mnoho užitečných funkcí

Gamepad nabízí řadu praktických režimů a řešení. Funkce probuzení umožňuje obnovit provoz z režimu spánku stisknutím libovolného tlačítka. Tlačítko Home navíc dokáže probudit konzoli Nintendo Switch. Kromě toho můžete využít také funkci Turbo.

3.jpg

Další funkce

Ovladač je vybaven šestiosým gyroskopem, díky kterému je kompatibilní s technologií Motion Control. Navíc disponuje 3 úrovněmi intenzity vibrací. Zajímavou funkcí je také funkce čtení NFC. Umístěním figurky Nintendo (Amiibo) na gamepad ji můžete snadno integrovat do konzole.

10.jpg

Účinné napájení

Ovladač čerpá energii z účinné lithiové baterie s kapacitou 550 mAh. Ta umožňuje až 20 hodin provozu zařízení na jedno nabití. Napájení lze obnovit přibližně za 2 hodiny. Díky tomu vás gamepad bude provázet při dlouhých herních seancích bez zbytečných přestávek.

2.jpg

Výrobce: Městský úřad v Brně: PXN
Model: PXN-9607X NSW HALL
Barva: Modrá
Připojení Kabelové / Bluetooth
Verze Bluetooth 4.0
Kapacita baterie 550 mA
Provozní proud 20 mA
Provozní napětí 5V
Provozní doba na jedno nabití Yp až 20h
Doba nabíjení Přibližně 2h
Nabíjecí port USB typu C
Touchpad Ne
Vibrace Ano
Vestavěný reproduktor Ne
3,5mm audio jack vstup Ne
Funkce NFC Ano
Kompatibilita Nintendo Switch, Windows 7/8/10 (připojení Bluetooth podporuje pouze hry Steam, všechny ostatní vyžadují kabelové připojení)
Rozměry 153 × 111 × 42 mm
Hmotnost 210g
057379
70 ks
6948052902825

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product