• 3% sleva u platby převodem
Bezdrátový gamepad NSW PXN-P50 HALL (bílý)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrátový gamepad NSW PXN-P50 HALL (bílý)

731 Kč (s DPH) 604 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Bezdrátový ovladač / gamepad PXN-P50 NSW HALL

Potřebujete herní ovladač, který funguje pro Nintendo Switch i PC? Pak je PXN-P50 určen právě pro vás. Gamepad je vybaven šestiosým gyroskopem, čtečkou NFC a funkcemi Turbo. Umožňuje programovat makra a měnit provozní parametry prostřednictvím speciální aplikace. Energii čerpá z výkonné baterie, díky níž dosáhne až 20 hodin provozu na jedno nabití.

2.jpg

Mnoho užitečných funkcí

Gamepad nabízí řadu praktických režimů a řešení. Funkce probuzení umožňuje obnovit provoz z režimu spánku stisknutím libovolného tlačítka. Kromě toho můžete využít také funkci Turbo, která umožňuje dosáhnout efektu stisknutí více tlačítek jediným kliknutím. Funkce má režimy Manual a Auto, takže nastavení můžete jednou nakonfigurovat - a při příštím sezení se k němu vrátit.

3.jpg

Další funkce

Ovladač je vybaven šestiosým gyroskopem, který umožňuje práci s technologií Motion Control. Kromě toho získáte možnost libovolně nastavit intenzitu vibrací - pro každou rukojeť ovladače zvlášť. To vám umožní vstoupit do vyšší úrovně pohlcení a zajistí dokonalý herní zážitek.

11.jpg

Účinné napájení

Řídicí jednotka čerpá energii z účinné lithiové baterie s kapacitou 550 mAh. To umožňuje až 20 hodin provozu zařízení na jedno nabití. Napájení lze obnovit přibližně za 2 hodiny. Díky tomu vás gamepad bude provázet při dlouhých herních seancích bez zbytečných přestávek.

1.jpg

Vyhrazená aplikace

Gamepad je dodáván se speciální doprovodnou aplikací, která umožňuje přizpůsobit jeho parametry. Máte tak přístup k programování maker, změně citlivosti joysticku nebo úrovně vibrací. Můžete také nastavit funkci Turbo z její úrovně.

9.jpg
Výrobce: Síťový ovladač pro ovládání herních zařízení: PXN
Model PXN-P50 NSW HALL
Barva Bílá
Připojení Kabelové připojení / Bluetooth
Verze Bluetooth 5.0
Kapacita baterie 550 mA
Provozní proud 20mA
Provozní napětí 5V
Provozní doba na jedno nabití Až 20 h
Doba nabíjení Přibližně 2 h
Nabíjecí port USB typu C
Počet programovatelných tlačítek 2
Touchpad Ne
Vibrace Ano
Vestavěný reproduktor Ne
Funkce NFC Ano
Kompatibilita Nintendo Switch, Windows 7/8/10/11 (připojení Bluetooth podporuje pouze hry Steam, ostatní vyžadují kabelové připojení)
Rozměry 163x106x61 mm
Hmotnost 216g
Více informací Speciální aplikace
057380
24 ks
6948052902818

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product