• 3% sleva u platby převodem
Wireless controler GameSir T4 Cyclone (white)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrátový ovladač GameSir T4 Cyclone (bílý)

917 Kč (s DPH) 758 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Bezdrátový ovladač GameSir T4 Cyclone (bílý)

Zlepšete své herní zážitky s bezdrátovým herním ovladačem T4 Cyclone, který je vybaven inovativními senzory s plným Hallovým efektem, které eliminují problémy s driftem. Je vybaven 2 programovatelnými makro tlačítky a specializovaným softwarem pro přizpůsobení. Zařízení podporuje 3 různé způsoby připojení a je kompatibilní s různými platformami. Umožňuje také pohybové ovládání pro větší pohlcení zážitkem. Multifunkční tlačítko M navíc umožňuje pohodlné ovládání a specializovaná aplikace otevírá dveře novým možnostem. Podmaňte si virtuální svět s GameSir!

Gamesir/T4-c/1

Plynulé ovládání a halový efekt

Ovladač T4 Cyclone je vybaven joysticky s Hallovým efektem, které jsou navrženy pro přesnost a odolnost s životností až 5 milionů cyklů. Použití speciálně optimalizovaných algoritmů zajišťuje spolehlivý výkon. Ovladač je také vybaven přesně vyladěnými analogovými spouštěči, které rovněž využívají Hallův jev a poskytují přesnost až 0,1 mm. Díky tomu můžete bezpečně soutěžit ve virtuálních závodech a užívat si plynulé hraní.

Gamesir/T4-c/3

3 způsoby připojení a široká kompatibilita

T4 Cyclone nabízí 3 možnosti připojení: přes Bluetooth, bezdrátový adaptér (není součástí balení) nebo port USB-C, což zajišťuje flexibilitu a snadné přepínání mezi zařízeními. Ovladač je kompatibilní se stolními počítači, konzolemi Switch a zařízeními iOS nebo Android. Hry tak můžete bez problémů hrát napříč platformami.

Gamesir/T4-c/5

Poutavé hraní

Posuňte svůj herní zážitek na vyšší úroveň s ovladačem T4 Cyclone, který můžete ovládat pohybem! Naklánějte, třeste nebo otáčejte zařízením a plně se ponořte do svých oblíbených her pro Switch. Díky interaktivnímu ovládání je každá herní akce realističtější a poutavější. Jste připraveni být v centru vzrušujících událostí? S GameSir je to možné!

Gamesir/T4-c/4

Uživatelsky přívětivé stránky

Pomocí multifunkčního tlačítka M můžete efektivně přepínat mezi různými funkcemi, od režimu spouště až po režim joysticku. K dispozici je také možnost nastavení intenzity vibrací a rozložení tlačítek ABXY. S GameSir máte plně pod kontrolou každý aspekt své hry!

Gamesir/T4-c/6

Možnosti přizpůsobení

Rozšiřte své možnosti pomocí 2 programovatelných makro tlačítek umístěných na zadní straně ovladače T4 Cyclone. Můžete jim přiřadit specifické funkce, díky čemuž snadno provedete i ty nejsložitější kombinace pohybů. K dispozici je také aplikace GameSir, ve které si můžete přizpůsobit funkce tlačítek, upravit mrtvou zónu joysticku, rozsah spouště, intenzitu vibrací a mnoho dalšího.

Gamesir/T4-c/2

Součástí balení je:

  • GameSir T4 Cyclone Bezdrátový ovladač
  • 1m kabel USB-C
  • Uživatelská příručka
Výrobce: GameSir
Model T4 Cyclone
Platforma Windows 7/10 nebo novější, Switch, iOS 13 nebo novější, Android 8.0 nebo novější
Připojení Bluetooth (pro zařízení Switch, iOS a Android), Bezdrátový adaptér (pro PC), kabel USB-C (pro PC, Switch, zařízení iOS a Android)
Šestiosý gyroskop Ano
Tlačítka ABXY Membránová, 5 milionů kliknutí
Joysticky s Hallovým efektem Ano
Analogové spouštěče Ano, s magnetickými snímači s Hallovým efektem
Vibrační motory Ano, celkem 2, umístěné v obou rukojetích
Zadní tlačítka Ano, 2 tlačítka
Software pro přizpůsobení Ano, aplikace GameSir
Baterie Lithium-iontová, kapacita 860 mAh
Rozměry 156 x 103 x 63 mm
Hmotnost 220 g
Barva Bílá
058303
49 ks
6936685220652

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product