• 3% sleva u platby převodem
Thunderobot BT Gamepad G25 (white)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Thunderobot BT Gamepad G25 (bílý)

666 Kč (s DPH) 550 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Bezdrátový ovladač / gamepad Thunderobot G25 (bílý)

Thunderobot G25 je bezdrátový ovladač, se kterým může uživatel pohodlně ovládat herní události z pohodlné vzdálenosti až 10 m. Zařízení nabízí bezdrátové připojení přes Bluetooth, přijímač Bluetooth, ale také kabelové připojení (kabel je součástí sady). Může se pochlubit řadou výhod - jednou z nich je tlačítko TURBO, které umožňuje jediným stisknutím spustit sérii akcí, např. střel, a pomoci tak hráči dosáhnout vyššího skóre. Další výhodou je možnost prohodit funkce levého joysticku a tlačítek D-padu, což umožňuje hráči přizpůsobit je individuálním preferencím, stejně jako upravit intenzitu vibrací ovladače nebo polohu joysticků, abychom jmenovali alespoň některé výhody.

Bezpečnost během nabíjení

Thunderobot G25 je vybaven technologií vyvinutou společností Raytheon, která zajišťuje bezpečnost uživatele během používání zařízení. Když baterie dosáhne teploty vyšší než 45 ℃ nebo nižší než -10 ℃, zařízení se přestane nabíjet. Tato funkce je obzvláště důležitá, protože mnoho lidí připojuje zařízení k nabíjení přes noc, když jdou spát, takže tato technologie je chrání v době, kdy nemohou sledovat stav zařízení.

Ergonomický design a stylový vzhled

Ovladač má matný povrch, modré světelné akcenty a černé klávesy s písmeny v různých barvách a černé joysticky s matným i lesklým povrchem. Použité materiály zajišťují, že zařízení bezpečně padne do rukou hráče i během dynamického hraní, a zároveň vypadá esteticky, což vyhovuje vkusu mnoha uživatelů.

Tři režimy připojení

Díky bezdrátovému připojení se může připojit ke konzolím, notebookům, chytrým televizorům a dalším zařízením. Ovladač funguje také pomocí přijímače Bluetooth a kabelového připojení (kabel je součástí sady), čímž uživatel získá univerzální zařízení, které mu umožní hrát tak, jak mu to nejvíce vyhovuje.

Polohování

Nastavení odklonu joysticku od středu je jednou z funkcí, kterou náruživí hráči ocení. Uživatel si může zvolit, jak moc se joystick odchýlí od středu, ve kterém se nachází.

Intenzita vibrací

Thunderobot G25 umožňuje nastavení intenzity vibrací v úrovních 0 %, 30 %, 70 % a 100 %. Tato funkce má zásadní význam například při náhlých, nečekaných událostech ve hře, které mají hráče šokovat - vibrace ovladače umocňují zážitek ze hry a dodávají jí ještě reálnější charakter.

Obsah balení

Ovladač x 1

Přijímač Bluetooth x 1

Manuál x 1

Kabel x 1

Značka Thunderobot
Model G25
Barva Bílá
Kapacita baterie 450 mAh
Doba nabíjení 3h
Provozní doba 15h
Hmotnost 193g
Pracovní vzdálenost 10m
054667
136 ks
6932066309206

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product