• 3% sleva u platby převodem
Telesin 3-slotová nabíječka Box + 3 baterie pro GoPro Hero 11 / 10 / 9
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Telesin 3-slotová nabíječka Box + 3 baterie pro GoPro Hero 11 / 10 / 9

1 470 Kč (s DPH) 1 215 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Telesin 3-slotová nabíječka Box + 3 baterie pro GoPro Hero 11 / 10 / 9

Pohodlné umístění a nabíjení až 3 baterií pro GoPro Hero 11 / 10 / 9 najednou? Nyní je to možné! Přenosná tříslotová nabíječka Telesin GP-BNC-902 vás překvapí svým výkonem a bezpečným používáním. Umožňuje nabít všechny 3 baterie za pouhé 2,5 hodiny! Díky vylepšené konstrukci se jednoduše a pohodlně používá a snadno přepravuje. O stavu nabíjení vás budou informovat 3 barevné světelné indikátory. V sadě najdete také 3 dobíjecí baterie pro GoPro Hero od společnosti Telesin.

Pohodlné uložení příslušenství

Hledáte způsob, jak pohodlně a přitom bezpečně uložit vaše GoPro Hero 11 / 10 / 9 příslušenství ke kameře? Nabíječka Telesin se vám bude určitě hodit! Je navržena tak, aby pojala až 3 baterie současně. Můžete do ní také uložit 2 paměťové karty. Toto praktické zařízení vám usnadní udržovat pořádek a mít užitečné příslušenství vždy po ruce!

Rychlé nabíjení 3 baterií současně

S přístrojem Telesin může být váš fotoaparát v mžiku opět v provozu. Nabíječka podporuje rychlé nabíjení 2,4 A. To znamená, že dokáže nabít všechny 3 baterie, které v sobě má, za pouhých 2,5 hodiny! Zařízení je vybaveno portem USB-C. K jeho připojení ke zdroji napájení nemusíte používat další adaptéry - stačí použít přiložený kabel!

Stav nabití lze snadno zkontrolovat

Už nemusíte přemýšlet, jaký je stav nabití vašich baterií. Nabíječka Telesin je vybavena 3 barevnými indikátory, které vám poskytnou nejdůležitější informace. V pohotovostním režimu svítí modře. Když zčervenají, znamená to, že probíhá nabíjení. Žlutá barva signalizuje, že se baterie brzy dobijí, a zelená barva znamená, že se již plně nabily. Stačí se jen podívat!

Součástí balení jsou 3 výkonné baterie

Nahrávejte ještě déle a vytvářejte spoustu kreativního obsahu. V sadě najdete až 3 baterie Telesin, které jsou plně kompatibilní s GoPro Hero 11 / 10 / 9 kamerami. Zapomeňte na vyskakovací okna a chyby! Nyní můžete bez obav připravovat svá další originální videa. S baterií Telesin získáte jistotu, že vám vaše kamera neodmítne posloužit ani v tom nejméně vhodném okamžiku!

Bezpečnost používání

Výrobce se postaral i o to, abyste se nemuseli obávat rychlého poškození nabíječky nebo baterií v ní umístěných. Zařízení bylo mimo jiné chráněno proti přepětí, nadproudu, zkratu a přehřátí. Jeho kryt je vyroben z robustního, ohnivzdorného materiálu. Takto komplexní ochrana znamená, že můžete bez obav nabíjet baterie GoPro!

Vylepšený design

Nabíječka je navržena tak, aby vám poskytovala co největší pohodlí. Má neuvěřitelně příjemnou texturu a díky kompaktním rozměrům ji můžete nosit vždy s sebou. Snadno se vám vejde do tašky nebo batohu! Protiskluzové podložky zajišťují stabilitu zařízení a magnetické provedení víka usnadňuje jeho otevírání a zavírání. Přihrádky na paměťové karty jsou navíc vyrobeny z odolného silikonu pro bezpečné uložení.

V balení

  • Nabíječka se 3 sloty
  • 3x dobíjecí baterie Telesin pro GoPro Hero 11 / 10 / 9
  • Kabel USB-C

Specifikace

Značka Telesin
Model GP-BNC-902
Hmotnost 68.31g
Rozměry 105x56x124 mm
Kompatibilita

GoPro Hero 11

GoPro Hero 10

GoPro Hero 9

Vstup 5V-2,4A
Výstup 4,4 V 800 mA x3

029010
230 ks
6972860172743

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product