• 3% sleva u platby převodem
Power Ring koło hula-hop (średnica 97cm, 0,84kg)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Hula-hop Power Ring (průměr 97 cm, 0,84 kg)

367 Kč (s DPH) 303 Kč (bez DPH)
check expedice do 5 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 5 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 5 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Originální hula hop kolo od společnosti Jinpoli Korea "PowerRing Hula - Hoop"


Podrobnosti:

  • Materiál - polyethylen (PE)
  • Průměr - 97 cm
  • hmotnost - 0,84 kg
  • sada - 7 segmentů pro velmi snadné připojení (4 fialové a 3 bílé)
  • rozměry krabice s kolečkem 48 cm x 27 cm x 10 cm


V hlavní mřížce je zabudováno 56 masážních kuliček. Cvičení s obručí je velmi snadné a je skvělým způsobem, jak vytvarovat tělo a zlepšit kondici. Spalování kalorií je s tímto kolečkem mnohem snazší a efektivnější.


Návod k použití: Houpací kolo je určeno pro všechny, kteří se chtějí naučit, jak se pohybovat, a pro všechny, kteří se chtějí naučit, jak se pohybovat:


Spalování tuků

Hula hop je zařízení pro efektivní cvičení a redukci zbytečných kilogramů. Speciálně navržené masážní míčky stlačují a masírují svaly břicha, zad, boků a hýždí.

Plní funkci masáže

Vzhledem k silnému a přímému působení na svaly břicha a trupu pociťuje většina uživatelů první dva týdny používání po cvičení bolesti svalů. Nezapomeňte ! Zeštíhlujte a tvarujte svůj pas postupně, krok za krokem, ne příliš rychle. Kromě toho je přístroj užitečný při prevenci zácpy, ale nemá žádné lékařské využití.

Snadná montáž

Snadný způsob spojení segmentů kolečka, snadné rozložení, díky čemuž se pohodlně skladuje a je nepostradatelný při cestování.

Upozornění pro nové uživatele hula hop kola.

Osobám s vážnými problémy s páteří, kyčlemi nebo koleny doporučujeme před zahájením cvičení vyhledat lékařskou pomoc. U některých uživatelů může při prvním použití zařízení v rozšířeném masážním režimu dojít k mírným odřeninám a pohmožděninám na kůži, proto se doporučuje nosit vhodný oděv, aby se zabránilo přímému kontaktu s kůží. Pokud uživatel po dvou týdnech pocítí jakékoli potíže, měl by vyhledat lékařskou pomoc. Masážní míčky mohou pro kojence a děti představovat nebezpečí udušení. V přítomnosti kojenců a domácích zvířat dbejte zvýšené opatrnosti a dbejte na to, aby nedošlo k poškození předmětů v domácnosti.

5701
981 ks
5908275405252

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product