• 3% sleva u platby převodem
Charcoal koło hula-hop (średnica 110cm, waga 1,25kg)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kolo na hula-hop z dřevěného uhlí (průměr 110 cm, hmotnost 1,25 kg)

793 Kč (s DPH) 655 Kč (bez DPH)
check expedice do 5 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 5 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 5 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Originální Hula Hop Wheel od Jinpoli Korea "Hula - Hoop CHARCOAL" s karbonovým magnetem

Details:

  • materiál - polyethylen, polystyren, epoxid, magnet
  • průměr - 110 cm
  • hmotnost - 1,25 kg
  • sada - 8 segmentů pro velmi snadné připojení
  • 64 masážních kuliček
  • návod v polštině v krabici


Cvičení s obručí je velmi jednoduché a je skvělým způsobem, jak si vytvarovat tělo a zlepšit kondici. Spalování kalorií s tímto kolem je mnohem snazší a účinnější. Trénink s obručí hula hoop vás zeštíhlí, odbourává tukovou tkáň a zlepšuje práci vašich střev.


Návod k použití: Houpací obruč je určena pro všechny, kteří se chtějí věnovat sportu:


Spalování tuků

Hula hop je zařízení pro efektivní cvičení a redukci zbytečných kilogramů. Speciálně navržené masážní míčky stlačují a masírují svaly břicha, zad, boků a hýždí.

Masážní funkce

Vzhledem k silnému a přímému působení na svaly břicha a trupu bude většina uživatelů první dva týdny používání po cvičení pociťovat bolestivost svalů. Nezapomeňte ! Zeštíhlujte a tvarujte svůj pas postupně, krok za krokem, ne příliš rychle. Kromě toho je přístroj užitečný při prevenci zácpy, ale nemá žádné lékařské využití.

Snadná montáž

Jednoduchý způsob spojování segmentů kolečka, snadné rozložení, díky čemuž se pohodlně skladuje a je nepostradatelný při cestování.

Co je to anion ?

Aniont je atom se záporným nábojem. Běžný název je "záporný ion". Ionty jsou kladně nebo záporně nabité molekuly. Ve vzduchu se vznáší mnoho takových elektricky nabitých částic. Nejklidnější a nejživější oblasti světa jsou naplněny miliardami záporných iontů. Vzduch v okolí hor, vodopádů, pláží a lesů jsou místa, kde je úroveň ionizace v přirozené a naprosté rovnováze. Po bouřce se většina z nás cítí velmi dobře. Je to díky záporným iontům, které po dešti proudí dolů, a my se cítíme plní energie.

Uvolňování iontů: více než 1000 aniontů/cm3

Použití schválené FDA

Aniontové obruče řady JPL:

Vylepšené o účinek aniontů se kolo stalo zařízením podporujícím zdraví. Toto inovativní zařízení je ideální pro zaneprázdněné lidi, kteří chtějí snadno a bez problémů cvičit bez ohledu na to, kdy a kde.

Zůstaňte fit a zdraví díky záporným iontům.

Upozornění pro nové uživatele hula hop kola.

Lidem s vážnými problémy s páteří, kyčlemi a koleny doporučujeme před zahájením cvičení vyhledat lékařskou pomoc. U některých uživatelů může při prvním použití zařízení v rozšířeném masážním režimu dojít k mírným odřeninám a pohmožděninám na kůži, proto se doporučuje nosit vhodný oděv, aby se zabránilo přímému kontaktu s kůží. Pokud uživatel po dvou týdnech pocítí jakékoli potíže, měl by vyhledat lékařskou pomoc. Masážní míčky mohou představovat nebezpečí udušení pro kojence a děti. V přítomnosti kojenců a domácích zvířat dbejte zvýšené opatrnosti a dbejte na to, aby nedošlo k poškození předmětů v domácnosti.

Doporučujeme používat neoprenový pás, který chrání pokožku před odřeninami. Neoprenový pás navíc zvyšuje tělesnou teplotu, což dále zvyšuje spalování kalorií a tělesného tuku.

5702
516 ks
5908275404972

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product