• 3% sleva u platby převodem
YATE Gymball - 100 cm  modrý
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

YATE Gymball - 100 cm modrý

475 Kč (s DPH) 393 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Míče Gymball jsou určené pro gymnastická cvičení, sezení a zábavu. Míč Gymball lze nafouknout klasickou pumpičkou na kola (je potřeba redukce), nebo speciální pumpou na gymnastické míče. Pumpa není součástí balení.

Parametry

Materiál:   PVC
Barva: modrá
Průměr: 100 cm
Nosnost:   300 kg

Návod k použití:

Pro nafouknutí míče použijte pumpu nebo kompresor a odpovídajícím nástavcem. Ideální je kónická koncovka. Při prvním nafukování doporučujeme postupovat pomalu, aby materiál měl dostatek času na roztažení. Nebojte se míč nafukovat na požadovaný průměr, materiál je dostatečně pružný. Míč je možné o 2-3 cm přefouknout, aby se materiál vytáhl a pak ho upustit na požadovaný průměr. Povrch pak bude více vláčný a míč nebude tvrdý.

Míč je určen pro cvičení, protahování a sezení. 

Chraňte před ostrými předměty, které by mohly míč propíchnout nebo proříznout. Pokud má míč poškozený povrch, nepoužívejte jej, hrozí prasknutí a poranění.

 

Obecné informace o produktu

Záruční doba 24 měsíců

Výrobce Yate

 

SA00002
10 ks
8595053922215
Nosnost
200 kg
Barva
modrá
Průměr
100 cm

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product