• 3% sleva u platby převodem
Balanční podložka HMS BSX10N
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Balanční podložka HMS BSX10N

1 574 Kč (s DPH) 1 301 Kč (bez DPH)
check rychlá expedice
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Balanční podložka HMS BSX10N je gymnastická pomůcka ve tvaru míče rozříznutého na polovinu, která se používá k balancování těla. BSX10N je vyroben z vysoce kvalitních materiálů zajišťujících odolnost a komfort při používání. Cvičení s míčem HMS BSX10N je ideálním doplňkem standardního tréninku s prvky souvisejícími s tréninkem rovnováhy. Díky tomu může uživatel rozvíjet nejen břišní svaly, svaly nohou a rukou, ale také ohebnost kloubů a zeštíhlit siluetu. Pokud je míč otočen základnou nahoru, lze sestavu cviků rozšířit o prvky zlepšující sílu paží - součástí balení jsou gumové expandéry.

Trénink s míčem BSX10N účinně aktivuje posturální svaly, díky čemuž uživatel nejen zlepšuje svou vytrvalost, ale také napravuje případné vady držení těla. Jedná se tedy o ideální zařízení pro osoby vedoucí sedavý způsob života. Pro míč HMS BSX10N můžete snadno najít mnoho způsobů využití. Kromě typického gymnastického a aerobního tréninku je velmi vhodný také pro léčbu a terapii osob s různými zdravotními postiženími. Tomu napomáhá speciální struktura vnějšího pláště míče, díky níž je povrch míče pŕovitý a neklouže. Nafukovací část míče je vyrobena z kvalitní, na dotek příjemná guma. Doporučujeme jej všem, kteří chtějí příjemným způsobem pečovat o své zdraví, aniž by museli opustit svůj domov.


Parametry:

  • Materiál nafukovací části: PVC
  • Materiál základny: ABS
  • Průměr: 60 cm
  • Maximální výška: 25 cm
  • Nosnost: 250 kg

Upozornění:

  • Záruka 24 měsíců
17-42-310
411 ks

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product