• 3% sleva u platby převodem
LEDRAGOMMA TONKEY SOFFBALL Maxafe míč 22 cm, fialová
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LEDRAGOMMA TONKEY SOFFBALL Maxafe míč 22 cm, fialová

166 Kč (s DPH) 137 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Soffball Maxafe o průměru 22 cm od výrobce Ledragomma jsou lehké a velmi odolné míče vyrobené z kvalitního materiálu. Míče mají stejné vlastnosti jako Overball, ale mají vyšší odolnost a nosnost. Každodenním používáním míčů Soffball můžete zlepšit držení těla, ohebnost, pohyblivost, sílu, mrštnost, koordinaci, smyslové vnímání, krevní oběh, rovnováhu, aerobní výkonnost a motorickou kontrolu. 


Povrch gymnastického míče SoffBall Maxafe® je obzvláště příjemný na dotek a vyznačuje se velmi příjemnou sametovou strukturou. Díky této vlastnosti je velmi různorodý a lze jej bezpečně používat při nejrůznějších aktivitách: od použití v tělocvičně nebo rehabilitačních centrech až po využití při funkčním tréninku, doma a v kineziologii.


Výrobky Maxafe jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, který má zvětšenou bezpečnostní odolnost při poškození. To znamená, že při náhlém propíchnutí nebo poškození míče vzduch uchází pomalu a nedochází k celkovému prasknutí míče.


Baleno v PE sáčku s návodem ke cvičení.





















Materiál: Flexton Silpower
Barva: fialová
Průměr: 22 cm
Nosnost: 150 kg

 


Výrobce: Ledragomma, Itálie

SA04875
10 ks
8006531001044
Barva
fialová
Průměr
22 cm

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product