• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Smartwatch Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra LTE (Shadow Black)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra LTE Smartwatch (Shadow Black)

6 656 Kč (s DPH) 5 501 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra LTE Smartwatch

Hodinky TicWatch Pro 3 Ultra LTE jsou vaším osobním asistentem. Splňuje normu odolnosti MIL-STD-810G, takže vás může doprovázet téměř všude. Je také vybaven GPS a barometrem, aby vyhověl potřebám náročných uživatelů. Displej Gorilla Glass je odolný proti otiskům prstů a umožňuje snadný přístup ke klíčovým informacím. Odolná baterie vydrží až 45 dní, takže je ideální na všechny druhy cest. Má řadu funkcí pro sledování zdravotního stavu nebo ji můžete použít k placení za potraviny, čtení zpráv nebo poslechu hudby na Spotify offline. Podívejte se, čím vás ještě může překvapit!

3.jpg

Pohodlný přístup k informacím

Chytré hodinky Mobvoi mají 1,4" duální 2.0 AMOLED Retina displej s rozlišením 454 x 454. Všechny důležité informace máte na dosah ruky. Kromě toho má obrazovka nízkou spotřebu energie. Lze také nastavit jas.

11.jpg

Vestavěné zařízení GPS

Vyberte si pro vás nejlepší trasu. Hodinky Mobvoi Smartwatch mají přístup ke všem 5 satelitním systémům: GPS, GLONASS, Galileo, QZSS a Beidou, které vám pomohou naplánovat nejlepší trasu, sledovat trasu a dosáhnout cíle kdekoli na světě.

9.jpg

Odolná baterie

Chytré hodinky Mobvoi jsou vybaveny baterií s kapacitou 577 mAh, což znamená přibližně 45 dní používání na jedno nabití v režimu ESSENTIAL a 72 hodin, pokud zapnete režim SMART. Nyní můžete cvičit bez obav, že se baterie náhle vybije.

6.jpg

Orange eSIM

Další výhodou chytrých hodinek je, že fungují se SIM kartou Orange eSIM. Připojte své chytré hodinky k účtu Orange a získejte přístup k aplikacím, streamování hudby, datům o hovorech a upozorněním. Nyní můžete volat a přijímat hovory přímo z hodinek.

Silný výkon

Hodinky TicWatch Pro 3 Ultra LTE se mohou pochlubit vysoce efektivním výkonem a velkou pamětí. Má vestavěný čip Qualcomm Snapdragon 4100 a procesor Mobvoi pro rychlý a spolehlivý výkon. Kromě toho má zařízení 1 GB RAM a 8 GB ROM.

7.jpg

Pro vaše zdraví

Chytré hodinky Mobvoi jsou vybaveny řadou užitečných funkcí, které vám pomohou sledovat vaše tělo. Hodinky TicWatch Pro 3 Ultra LTE měří saturaci krve 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, monitorují spánek, srdeční tep 24 hodin denně a úroveň stresu. Obsahuje také dechová cvičení, která vám pomohou se uvolnit. Kromě toho měří hluk od 30 dB do 120 dB a upozorní vás na něj.když je hladina hluku příliš vysoká, a tím chrání váš sluch a nervový systém.

10.jpg

Pro sportovní nadšence

Pokud jste rádi aktivní, chytré hodinky Mobvoi si zamilujete. Horolezectví, běh, jízda na kole, jóga - tyto a další aktivity najdete na hodinkách TicWatch Pro 3 Ultra LTE. Navíc neustále přibývají nové sporty, stačí aktualizovat aplikace TicExercise a TicHealth na nejnovější verzi. TicHealth vám navíc poskytuje klíčové informace o vaší kondici a pokroku, takže můžete zefektivnit trénink a rychleji dosáhnout svých cílů. Je vybaven také barometrem, který poskytuje informace o nadmořské výšce měřením tlaku vzduchu.

5.jpg

Lehké a pohodlné

Hodinky TicWatch Pro 3 Ultra LTE jsou o 29 % lehčí než předchozí modely a kapacita baterie byla zvýšena o 40 %. Ergonomický design chytrých hodinek navíc zajišťuje dlouhodobé pohodlí. Řemínek je vyroben ze silikonu šetrného k pokožce a vnější strana je potažena kůží. Pásek je odolný vůči extrémním teplotám, chemikáliím, mastným kapalinám a oxidaci.

1.jpg

Pro téměř všechny povětrnostní podmínky

Chytré hodinky Mobvoi jsou připraveny na nejrůznější povětrnostní podmínky. Byl opakovaně testován a je odolný vůči povětrnostním vlivům, včetně nízkých a vysokých teplot, vlhkosti, slunečnímu záření, nárazům, nízkému tlaku, prachu a písku. Můžete si ho vzít i k bazénu, protože je chráněn stupněm vodotěsnosti IP68.

12.jpg

Systém Wear OS od společnosti Google

Chytré hodinky Mobvoi se stanou vaším každodenním asistentem. Umožňuje provádět platby pomocí služby Google Pay. Můžete také používat Asistenta Google, mapy pro získávání dopravních informací atd. Hudbu můžete poslouchat i offline na Spotify.

13.jpg

Přizpůsobení vzhledu a ovládání

Přizpůsobte si vzhled chytrých hodinek Mobvoi. Zařízení nabízí širokou škálu barev, které můžete nastavit na obrazovce chytrých hodinek. Vyberte si 1 z 18 dostupných barev a dodejte hodinkám TicWatch Pro 3 Ultra LTE jedinečný vzhled.

4.jpg

Zahrnuto

  • chytré hodinky
  • Nabíjecí kabel
  • Uživatelská příručka

Specifikace

Výrobce Mobvoi
Model Hodinky TicWatch Pro 3 Ultra LTE
Rozměry 47 x 48 x 12,3 mm
Hmotnost 41g
Barva černý stín
Materiál Nerezová ocel, nylon se skleněnými vlákny, silonikony, kůže
Snímek obrazovky Sklo Corning Gorilla Glass, povrchová úprava odolná proti otiskům prstů
Délka popruhu 22 mm
Operační systém Operační systém Google Wear OS
Chip Qualcomm® Snapdragon Wear™ 4100, procesor Mobvoi
Paměť RAM: 1GB / ROM: 8GB
Zobrazit 1,4" 454*454 326ppi Plnobarevný vždy zapnutý displej AMOLED + FSTN
Bezdrátové připojení Wi-Fi:802.11b/g/n
GNSS GPS+Beidou+Glonass+Galileo+QZSS
Platby NFC Google Pay
Senzory Snímač zrychlení, gyroskop, snímač srdečního tepu HD PPG, SpO2 senzor, mimotělní senzor s nízkou latencí, barometr
Kapacita baterie 577 mAh
Vytrvalost IP68, /MIL-STD-810G
Provozní doba 45 dní (režim ESSENTIAL), 72 dní (režim SMART)

031336
36 ks
6940447103909

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product