• 3% sleva u platby převodem
Smartwatch Mobvoi TicWatch GTH 2 Black
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytré hodinky Mobvoi TicWatch GTH 2 Black

1 033 Kč (s DPH) 854 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytré hodinky Mobvoi TicWatch GTH 2 (černé)

Usnadněte si každodenní život s chytrými hodinkami Mobvoi TicWatch GTH 2! Chytré hodinky jsou vybaveny 1,72" dotykovým TFT displejem s rozlišením 356 x 400 a umožňují výběr z více než 100 sportovních režimů. Umožňuje sledovat srdeční tep, hladinu kyslíku v krvi, spánek a tělesnou teplotu. Poskytuje až 10 dní používání a nabízí řadu užitečných funkcí, jako je ovládání hudby a dálkové ovládání. Je také vodotěsný podle normy IP68.

1.jpg

Přehledný dotykový displej

Velký TFT displej s vysokým rozlišením usnadňuje používání chytrých hodinek a přístup k nejdůležitějším funkcím. 2,5D zakřivené sklo zajišťuje jasný a čitelný obraz za všech podmínek. Díky speciální aplikaci si můžete vzhled displeje přizpůsobit výběrem z více než 120 dostupných ciferníků nebo nahráním vlastní fotografie!

3.jpg

Na výběr je více než 100 sportovních režimů

Hodinky TicWatch GTH 2 budou dokonalým společníkem při vašem tréninku! Zařízení nabízí více než 100 různých sportovních režimů, například intervalový trénink, volejbal, plachtění nebo jógu. Informuje vás o počtu kroků, ušlé vzdálenosti a spálených kaloriích. Dostaňte se s hodinkami TicWatch GTH 2 do špičkové formy!

5.jpg

Váš zdravotní asistent

Jediným dotykem budete znát své nejdůležitější zdravotní parametry! Chytré hodinky monitorují váš srdeční tep a sytost až 24 hodin denně. Zařízení navíc každou hodinu vykreslí graf vaší nejvyšší a nejnižší tepové frekvence. Měří také vaši teplotu s přesností na 0,1 °C. Pokud vaše tělesná teplota překročí 37,3 °C, chytré hodinky vás na to okamžitě upozorní.

12.jpg

Pečujte o svůj spánek

S chytrými hodinkami Mobvoi TicWatch GTH 2 můžete zlepšit kvalitu svého spánku. Zařízení monitoruje fáze vašeho spánku po celou noc a zaznamenává délku bdění, lehkého a hlubokého spánku a fáze REM. Analyzujte podrobné údaje dostupné v aplikaci, odstraňte špatné návyky a užívejte si klidný spánek každý den!

15.jpg

Ještě více možností

Podívejte se, kolik dalších možností vám mohou chytré hodinky GTH2 usnadnit každodenní život. Hodinky vám umožní pohodlně telefonovat, aniž byste museli vytáhnout chytrý telefon! Můžete také na dálku ovládat svůj hudební přehrávač nebo pořizovat fotografie. Nabízí také relaxační dechová cvičení a inteligentního hlasového asistenta - to vše z vašeho zápěstí!

16.jpg

Až 10 dní používání

Užijte si dlouhé pracovní hodiny. Výkonná baterie s kapacitou 260 mAh vám zajistí až 10 dní používání na jedno nabití. V případě potřeby můžete snadno obnovit napájení pomocí speciálního kabelu s magnetickým konektorem, který je součástí balení. Nabíjení hodinek nezabere mnoho času - k dalšímu použití budou připraveny za pouhé 2 hodiny.

17.jpg

Navrženo s ohledem na uživatele

Pohodlná a extrémně lehká konstrukce chytrých hodinek vám poskytne bezkonkurenční pohodlí při používání, na zápěstí je ani neucítítee! WyrJe je také vodotěsný podle normy IP68 - nemusíte ho tedy sundávat, když myjete nádobí, intenzivně cvičíte nebo odcházíte z domu za deštivého počasí.

2.jpg

Přiložený

  • Chytré hodinky
  • Magnetický kabel
  • Uživatelská příručka
Výrobce Mobvoi
Model TicWatch GTH 2
Barva Černá
Materiál řemínku TPU
Materiál Kov
Displej 1,72" TFT
Rozlišení 356 x 400
Verze Bluetooth 5.2
Kapacita baterie 260 mAh
Doba nabíjení přibližně 2 hodiny
Voděodolnost IP68
Senzory Snímač srdečního tepu, snímač pohybu, snímač nasycení krve kyslíkem, snímač teploty pokožky, snímač dechu
Aplikace Aplikace Mobvoi Health
Rozměry 44,5 x 37 x 10,5 mm
Hmotnost 39 g
041217
33 ks
6940447104425

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product