• 3% sleva u platby převodem
Smartwatch Joyroom JR-FT3 Fit-Life (szary)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytré hodinky Joyroom JR-FT3 Fit-Life (šedé)

670 Kč (s DPH) 554 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytré hodinky Joyroom JR-FT3 Fit-Life (šedé)

Chytré hodinky Joyroom JR-FT3 Fit-Life jsou vybaveny displejem TFT a poskytují vysoce kvalitní obraz. Na jedno nabití vydrží až 10 dní a jejich nabíjení trvá přibližně 2 hodiny. Jsou lehké a pohodlné, takže je můžete nosit dlouhou dobu. Udrží vás v kondici díky 20 sportovním režimům a nepřetržitě monitoruje vaši tepovou frekvenci. Nabízí řadu užitečných funkcí, jako je pořizování fotografií na dálku, vyhledávání smartphonu nebo přijímání příchozích hovorů.


TFT displej

Chytré hodinky Joyroom JR-FT3 jsou vybaveny 1,83" TFT displejem, který poskytuje obraz v HD kvalitě. Můžete na něm snadno číst oznámení, upravovat nastavení a používat funkce hodinek. Zařízení také nabízí na výběr z různých designů ciferníku a nabízí možnost vložení fotografie dle vlastního výběru, což vám umožní ještě více přizpůsobit vzhled vašich chytrých hodinek.


Dlouhá výdrž baterie

Obáváte se, že se vaše chytré hodinky náhle vybijí? Není třeba! Zařízení je vybaveno baterií s kapacitou 150 mAh, která zajišťuje až 7denní výdrž při každodenním používání a až 10denní při zapnutém šetření energie. A v pohotovostním režimu vydrží přibližně 20 dní. Součástí balení je magnetický kabel pro nabíjení zařízení JR-FT3. Po přibližně 2 hodinách bude připraven k dalšímu použití.


Lehký a pohodlný

Chytré hodinky Joyroom JR-FT3 mají ergonomický design, takže je můžete nosit dlouhou dobu, aniž byste se cítili unavení nebo nepohodlně. Váží méně než 35 g a jejich tloušťka je 8,8 mm. Navíc jsou voděodolné podle normy IP68, takže si je můžete vzít na trénink bez obav z poškození.


Pro vaše zdraví

Hodinky Joyroom JR-FT3 deathwatch vám umožní sledovat klíčové parametry a rychle reagovat na alarmující příznaky. Nepřetržitě monitoruje srdeční tep, měří krevní tlak a saturaci krve. Zaznamenává také údaje o vašem spánku, čímž vám pomáhá odstranit špatné návyky.


20 sportovních režimů

Udržujte se v kondici s hodinkami Joyroom JR-FT3. Chytré hodinky jsou vybaveny snímačem pohybu a nabízejí 20 sportovních režimů včetně: badmintonu, běhu, fotbalu, plavání, basketbalu a jízdy na kole. Vyberte si ten správný sport pro vás!


Pohodlný přístup k funkcím a nastavením

Chytré hodinky Joyroom JR-FT3 umožňují pohodlně přijímat příchozí hovory a pořizovat fotografie na dálku - stačí jemně zatřást zápěstím. Umožňují číst oznámení, nastavit budík nebo spravovat hudební přehrávač. Nabízí také funkci "najít chytrý telefon", pokud jste zapomněli, kam jste ho položili.


Obsahuje

>chytré hodinky
  • magnetický nabíjecí kabel
  • Specifikace:

    Výrobce: Joyroom
    Model JR-FT3
    Barva šedá
    Verze Bluetooth 5.1
    Paměť 43 MB
    Vodotěsnost IP68
    Dosah Bluetooth 10 m
    Kompatibilita Android 8.0 nebo novější, iOS 12.0 nebo novější
    Úhlopříčka obrazovky 1.83"
    Rozlišení obrazovky 240 x 284
    Kapacita baterie 150 mAh
    Doba nabíjení 2 h
    Doba pohotovostního režimu 20 dní
    Provozní doba 5 dní
    Doba provozu v úsporném režimu 10 dní
    Nabíjecí napětí 5 V, 500 mA
    Rozměry Ciferník: 37 x 44,7 x 10,6 mm, řemínek: 195 x 20 mm
    Vhodné pro zápěstí 105-175 mm
    Materiál ABS + PC
    Hmotnost 35 g
    044791
    102 ks
    6956116736071

    Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

    Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

    Reviews can be placed by customers that purchased this product