• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Smartwatch Mobvoi TicWatch Pro 5 GPS (sandstone)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mobvoi TicWatch Pro 5 GPS Smartwatch (pískovec)

8 159 Kč (s DPH) 6 743 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Mobvoi TicWatch Pro 5 GPS Smartwatch (pískovec)

TicWatch Pro 5 GPS jsou spolehlivé chytré hodinky, které vám poskytnou pohodlný přístup k nejdůležitějším informacím! Díky otočné korunce a přehlednému 1,43" displeji OLED s velmi nízkou spotřebou energie se snadno používají. Výkonná baterie poskytuje výdrž až 45 dní a čip Qualcomm Snapdragon W5+ Gen 1 zajišťuje spolehlivý provoz. Podporuje operační systém Wear OS, který umožňuje mimo jiné platit za nákupy, poslouchat hudbu na YouTube a používat Mapy Google. Má několik sportovních režimů a kompas a GPS vám pomohou najít cestu zpět, ať už jste kdekoli. Nabízí také řadu funkcí pro sledování zdravotního stavu, které vám pomohou ještě lépe poznat vaše tělo.

Mobvoi/TicWatch-Pro-5-GPS-Sandstone/1

Přehledný displej OLED

Získejte rychlý a pohodlný přístup ke všem funkcím zařízení. Chytré hodinky jsou vybaveny vysoce výkonným 1,43" displejem OLED. Má také druhý displej, který zobrazuje základní informace, jako je čas, srdeční tep a spálené kalorie - a má extrémně nízkou spotřebu energie. Je vyroben z vysoce kvalitního skla, které je odolné proti otiskům prstů. Navíc si můžete jeho vzhled přizpůsobit a vybrat si až z 1 000 dostupných stylů ciferníku.

Mobvoi/TicWatch-Pro-5-GPS-Sandstone/11

Až 45 dní používání

Používejte své chytré hodinky bez omezení, aniž byste se museli obávat, že se jim příliš rychle vybije energie. Odolná baterie s kapacitou 628 mAh vydrží na jedno nabití až 45 dní používání v základním režimu nebo až 80 hodin v režimu smart. Díky inovativní technologii rychlého nabíjení ji můžete nabít na 65 % již za 30 minut, přičemž 15minutové nabíjení vám umožní používat chytré hodinky po celý den!

Mobvoi/TicWatch-Pro-5-GPS-Sandstone/3

GPS na zápěstí

S hodinkami TicWatch Pro 5 GPS snadno najdete cestu domů nebo objevíte zcela nová místa! Chytré hodinky se připojují ke všem 5 satelitním systémům - GPS, GLONASS, Galileo, QZSS a Beidou. Poskytuje přesné údaje o poloze bez ohledu na to, kde se nacházíte! Navíc má také vestavěný kompas - k nastavení souřadnic stačí jediný dotyk. Chcete vědět, jak daleko jste od zvoleného směru? Stačí zatřást zápěstím!

Mobvoi/TicWatch-Pro-5-GPS-Sandstone/4

Sledujte svůj srdeční tep 24 hodin denně

Získejte informace o svém těle kdekoli a kdykoli! Hodinky TicWatch Pro 5 GPS nepřetržitě monitorují vaši tepovou frekvenci 24 hodin denně. Kromě toho vám chytré hodinky okamžitě zašlou upozornění v případě vysoké nebo nízké tepové frekvence v klidu i během cvičení, čímž vám poskytnou kompletní obraz o stavu vašeho srdce. Pokročilá technologie detekce nepravidelného srdečního rytmu rozpozná širokou škálu srdečních arytmií, včetně fibrilace síní, a upozorní vás na potenciální zdravotní problémy se srdcem v reálném čase. (Poznámka: Tato funkce není určena k diagnostice nebo léčbě jakéhokoli zdravotního stavu ani k jiným lékařským účelům).

Mobvoi/TicWatch-Pro-5-GPS-Sandstone/5

Pro vaše zdraví

Prozkoumejte stránky nejdůležitější parametry o vašem zdraví během několika sekund! Chytré hodinky vás budou informovat o hladině kyslíku v krvi, stresu, srdečním tepu nebo o tom, zda se potřebujete po tréninku zotavit, abyste předešli zranění. Nabízí také funkci monitorování spánku, která vám umožní sledovat fáze spánku, frekvenci dýchání a teplotu pokožky. Aplikace Mobvoi Health vám umožní pohodlný přístup ke všem údajům.

Mobvoi/TicWatch-Pro-5-GPS-Sandstone/6

Pro sportovce

Běháte, jezdíte na kole nebo plavete? Hodinky TicWatch Pro 5 GPS nabízejí více než 100 sportovních režimů, takže si každý najde to své. Chytré hodinky také měří uběhnutou vzdálenost, počet spálených kalorií nebo kolik pater jste během dne vystoupali. Pokročilé algoritmy a průběžná kalibrace GPS zajišťují podrobné a přesné měření, díky kterému můžete dosáhnout ještě více. Chytré hodinky jsou vybaveny také bioměrem, který sleduje barometrický tlak a výkyvy nadmořské výšky.

Mobvoi/TicWatch-Pro-5-GPS-Sandstone/7

Váš každodenní pomocník

Usnadněte si každodenní činnosti! Chytré hodinky Mobvoi jsou vybaveny nejnovějším operačním systémem Wear OS od společnosti Google, který vám umožní přístup k mnoha zajímavým funkcím. Přidejte svou platební kartu do služby Google Wallet a pohodlně plaťte hodinkami pomocí služby Google Pay! Můžete také poslouchat svou oblíbenou hudbu z YouTube, navigovat se po městě pomocí Map Google a přijímat/odmítat příchozí hovory nebo dostávat oznámení z aplikace. Vaše možnosti jsou téměř nekonečné - přesvědčte se sami!

Mobvoi/TicWatch-Pro-5-GPS-Sandstone/8

S důrazem na detail

Hodinky TicWatch Pro 5 GPS jsou navrženy pro maximální uživatelský komfort. Díky ergonomickému a lehkému designu je na zápěstí ani neucítíte! Řemínek chytrých hodinek je vyroben ze silikonu šetrného k pokožce, takže se nemusíte obávat podráždění, a je voděodolný 5ATM, takže si ho nemusíte sundávat, ani když plavete! Navíc má také certifikaci US-MIL-STD 810H, takže splňuje nejvyšší standardy odolnosti.

Mobvoi/TicWatch-Pro-5-GPS-Sandstone/9

Součástí balení je

  • chytré hodinky
  • Nabíjecí kabel (USB-A/magnetický konektor)
  • uživatelská příručka
Výrobce Mobvoi
Model TicWatch Pro 5 GPS
Displej 1,43" OLED
Rozlišení 466 x 466 326ppi
Operační systém Wear OS od společnosti Google
Čip Qualcomm Snapdragon W5 + platforma pro nositelné zařízení 1. generace
Paměť RAM: 2GB / ROM: 32GB
Bezdrátové připojení Bluetooth 5.2 / WiFI: 2,4 GHz
GNSS GPS+Beidou+Glonass+Galileo+QZSS
Platby NFC Google Pay / 13,56 MHz
Senzory Akcelerometr, Gyroskopický senzor, HD PPG senzor srdečního tepu, SpO2 senzor, Senzor teploty kůže, Senzor mimo tělo s nízkou latencí, Barometr, Kompas
Kapacita baterie 628 mAh
Výdrž 5ATM /MIL-STD-810H
Provozní doba 45 dní (režim ESSENTIAL), 80 h (režim SMART)
Aplikace Mobvoi Health
Rozměry 50,15 x 48 x 12,3 mm
Hmotnost 44.35 g
Barva pískovec
Materiál Kov + hliník + nylon se skleněnými vlákny
Materiál řemínku Silikon
Šířka řemínku 24 mm
053389
135 ks
6940447104548

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product