• 3% sleva u platby převodem
Smartwatch Sport XO M40 (black)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytré hodinky Sport XO M40 (černé)

738 Kč (s DPH) 610 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytré sportovní hodinky XO M40 Black

Sníte o hodinkách, které dokonale odpovídají vašemu aktivnímu životnímu stylu? Chytré sportovní hodinky XO M40 jsou navrženy právě pro vás! Díky vodotěsnosti IP68, téměř pětidenní výdrži baterie, pevné konstrukci z nerezové oceli, slitiny zinku, tvrzeného skla a silikonu tento model předčí vaše očekávání na mnoha úrovních.

Lehký a odolný materiál

Pocit lehkosti na zápěstí díky kombinaci silikonového řemínku a robustní nerezové oceli v pouzdře. Hodinky s hmotností pouhých 37 g a rozměry 45 x 38 x 11 mm poskytují nejen pohodlí při nošení, ale také dlouhotrvající odolnost, která umožňuje neomezené sportovní a outdoorové aktivity.

Vodotěsnost IP68 - připraveny na výzvy

Déšť, pot ani prach vás nezastaví! Díky vodotěsnosti IP68 vám hodinky XO M40 umožní používat je v jakýchkoli podmínkách. O hodinky se nemusíte bát při běhu, plavání, nebo dokonce potápění.

Baterie LiPo 260 mAh - připravena na maraton

Tyto hodinky jsou vaším spolehlivým společníkem při dlouhých trénincích a aktivním životním stylu. Díky prostorné 260mAh LiPo baterii si můžete užívat až 5 dní nepřetržitého používání před dalším dobitím. Pohotovostní doba přibližně 30 dní znamená, že budou vždy připraveny, když je budete potřebovat.

Jedinečný displej

Podtrhněte svůj styl díky výjimečnému 1,86palcovému displeji s rozlišením IPS 240 x 280. Každý detail na displeji je živý a jasný, což zajišťuje čitelnost i při intenzivním venkovním cvičení.

Bezdrátové nabíjení - nekompromisní pohodlí

Hodinky XO M40 využívají technologii bezdrátového nabíjení, která umožňuje rychlé a snadné nabíjení. Stačí je položit na nabíječku a za pouhé 3 hodiny budou připraveny k akci.

Všestranná kompatibilita a jazyky

Hodinky XO M40 jsou kompatibilní se systémy Android (verze 5.0 a vyšší) i iOS (verze 9.0 a vyšší), takže jsou ideální volbou bez ohledu na stáří vašeho smartphonu. Podpora více jazyků navíc umožňuje přizpůsobit hodinky vašim potřebám a preferencím, například při učení se nového jazyka.

Realtek 8762DT - zvuk a výkon

Díky procesoru Realtek 8762DT pracují hodinky plynule a efektivně. Bezproblémově uskutečňujte hovory prostřednictvím funkce Bluetooth (název Bluetooth: XO-M40), ovládejte hudbu a přizpůsobte si nastavení tak, aby dokonale odpovídalo vašemu dni.

Obsah balení

  • Hodinky

  • Manuál

  • Nabíječka

ZnačkaXO
ModelM40
BarvaČerná
HmotnostPřibližně. 37g
MateriálŘemínek: silikonový, pouzdro: nerezová ocel, tělo: slitina zinku + tvrzené sklo
Rozměry45 x 38 x 11 mm
Velikost obrazovky1,86 palce, 240 x 280 IPS
VodotěsnostIP68
BaterieLiPo 260 mAh
Typ nabíjeníBezdrátové
Doba používáníPřibližně. 5 dní
Doba pohotovostního režimuPřibližně. 30 dní
Doba nabíjeníPřibližně. 3 hodiny
JazykyPolština, angličtina, čínština, španělština, portugalština, francouzština, řečtina, italština, ruština, indonéština, thajština, arabština, vietnamština, malajština, hebrejština, ukrajinština, rumunština, maďarština.
HovoryPodporované (název Bluetooth: XO-M40)
Podporované systémyAndroid 5.0 a vyšší, iOS 9.0 a vyšší
ProcesorRealtek 8762DT
052877
45 ks
6920680832651

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product