• 3% sleva u platby převodem
Smartwatch Sport W8 Pro XO (black)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytré hodinky Sport W8 Pro XO (černé)

819 Kč (s DPH) 677 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytré hodinky Sport W8 Pro XO (černé)

Chytré hodinky XO W8 Pro jsou sportovní hodinky, které vám pomohou sledovat váš zdravotní stav a mít přehled o oznámeních a zprávách, aniž byste museli kontrolovat telefon. Disponují řadou užitečných funkcí, které vám zjednoduší každodenní život. Velký 2,01palcový displej s rozlišením 240 x 296 IPS zajistí, že budou čitelné i malé detaily. Výdrž baterie se pohybuje mezi 5 a 7 dny a její nabití trvá pouze 2 hodiny, takže můžete nepřetržitě přijímat informace o svém zdravotním stavu. Přístroj je vyroben ze slitiny zinku a tvrzeného skla, což zaručuje jeho odolnost, stejně jako norma IP67, která zajišťuje odolnost proti prachu a vodě.

Monitorování zdravotního stavu

S chytrými hodinkami XO-W8 Pro můžete sledovat svůj krevní tlak, počet ušlých kroků a také kontrolovat hladinu kyslíku v krvi, monitorovat spánek, nastavit budík, používat stopky, telefonovat o poloze, používat kalkulačku, kompas, barometr a také využívat NFC, komunikovat přes Bluetooth, přijímat oznámení o pití vody a používat hlasového asistenta.

Odolnost proti prachu a vodě

Norma IP67 znamená plnou prachotěsnost zařízení, takže XO-W8 PRO neohrozí ani jízda na kole v terénu. Kromě toho by hodinkám nemělo ublížit postříkání, déšť ani ponoření do hloubky až 1 metr po dobu 30 minut, takže si je můžete vzít i do sprchy. Konstrukce z kvalitní zinkové slitiny a tvrzeného skla zajišťuje odolnost a elegantní vzhled.

Dlouhá životnost baterie

Hodinky zajišťují nepřetržitý provoz po dobu 5 až 7 dní, což umožňuje sledování zdravotního stavu a výsledků po dobu téměř jednoho týdne. V pohotovostním režimu s vypnutou obrazovkou vydrží hodinky až 30 dní. Nabíjení 230mAh baterie trvá pouhé dvě hodiny.

Personalizace

Chytré hodinky XO W8 PRO vám dávají možnost přizpůsobit si jejich vzhled podle svého vkusu, což vám ještě více zpříjemní každodenní používání.

Hlasový asistent

Hlasový asistent založený na umělé inteligenci je další fantastickou funkcí chytrých hodinek, která umožňuje vydávat hlasové příkazy pro kontrolu počasí, nastavení připomenutí nebo odeslání zprávy. Díky tomu budete mít přehled, i když máte zaneprázdněné ruce nebo telefon mimo dosah.

Messengery

Chytré hodinky XO W8 PRO umožňují sledovat zprávy a oznámení z aplikací, jako jsou WhatsApp, Facebook, Twitter, QQ a WeChat, aniž byste museli sahat po telefonu. To je skvělé řešení, když cvičíte nebo se staráte o dítě.

Specifikace

Značka XO
Model XO-W8 Pro
Barva Černá
Bluetooth 5.0
Aplikace Wearfit pro 1
Vhodné platformy a požadavky Android 4.4 (včetně) a vyšší, iOS 9.0 (včetně) a vyšší
MateriálSlitina zinku, tvrzené sklo, silikon
Nabíjení Bezdrátové
Obrazovka 2,01 palce, 240 x 296 IPS
Odolnost proti vodě IP67
Baterie230mAh
Pracovní doba 5-7 dní
Pohotovostní doba přibližně 30 dní
Doba nabíjení 2h
Funkce Hovory přes Bluetooth, NFC, sledování srdečního tepu, hlasový asistent s umělou inteligencí, hladina kyslíku v krvi, krevní tlak, teplota, počasí, připomenutí hovoru, připomenutí nečinnosti, připomenutí pití vody, počítání kroků, skenování kódů, Karuri, sportovní režimy, monitorování spánku, budík, stopky, vyhledávání telefonu, režim rozdělené obrazovky, kalkulačka, výškoměr, kompas, více stylů ciferníku atd.
JazykyPolština, ukrajinština, ruština, angličtina, čínština, španělština, portugalština (mezinárodní verze), francouzština, řečtina, italština, indonéština, thajština, arabština, hebrejština, vietnamština, malajština, rumunština, nizozemština, maďarština (bez bulharštiny).
Hmotnost 26.4g
Procesor HS6621
Senzor SC7A20
Připojení Ano
Interní paměť 128 MB
NFCAno
Vodotěsnost Ano
054607
30 ks
6920680845569

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product