• 3% sleva u platby převodem
Smartwatch Remax Watch8 Black
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytré hodinky Remax Watch8 Black

853 Kč (s DPH) 705 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytré hodinky Remax Watch8 (černé)

Chytré hodinky jsou vybaveny 2,5D Retina displejem, který poskytuje pohodlný přístup k funkcím a nastavením. Navíc vynikají dlouhou výdrží baterie a bezdrátovým nabíjením. Nabízí několik sportovních režimů a monitoruje srdeční tep a spánek. Podporuje také Siri a Alipay a disponuje čipem 8762DT, což se projevuje na efektivním provozu zařízení.

Remax/WATCH8-Black/1

Umožní vám starat se o vaši kondici

Chytré hodinky nabízejí několik sportovních režimů včetně běhu, fotbalu, tenisu, jízdy na kole a basketbalu. Počítá počet spálených kalorií, ušlých kroků a překonané vzdálenosti. Hodinky Remax Watch8 jsou navíc vodotěsné, takže je můžete bez obav používat při intenzivním tréninku nebo za nepříznivého počasí.

Remax/WATCH8-Black/2

V zájmu vašeho zdraví

Hodinky Remax Watch8 jsou vaším osobním asistentem, který vám usnadní péči o vaše zdraví. Chytré hodinky měří srdeční tep, saturaci krve, krevní tlak a tělesnou teplotu. Kromě toho monitorují spánek, zaznamenávají jeho délku a kvalitu - můžete tak rychleji odstranit škodlivé návyky.

Remax/WATCH8-Black/6

Řada užitečných funkcí

Tím však výhody hodinek Remax Watch8 nekončí. Chytré hodinky nabízejí funkce, jako je GPS, stopky, kalkulačka, dechová cvičení a hudební přehrávač. Kromě toho umožňují pořizovat fotografie na dálku, kontrolovat předpověď počasí a usnadňují nalezení smartphonu, pokud jste zapomněli, kam jste ho odložili. Poskytuje také přístup k vašemu menstruačnímu kalendáři.

Remax/WATCH8-Black/7

Snadné používání a pohodlné nakupování

Používání chytrých hodinek vám nezpůsobí žádné problémy. Chytré hodinky jsou vybaveny 2,5D Retina dotykovým displejem, který poskytuje pohodlný přístup k funkcím a nastavením. Můžete si také přizpůsobit vzor ciferníku a design menu. Chytré hodinky navíc podporují hlasového asistenta Siri - k aktivaci požadované funkce stačí jednoduchý hlasový příkaz. Hodinky Remax Watch8 navíc spolupracují se službou Alipay pro rychlé a pohodlné nakupování online.

Remax/WATCH8-Black/8

Volně vyřizujte hovory a čtěte oznámení

Chytré hodinky umožňují uskutečňovat a přijímat příchozí hovory a také kontrolovat protokol hovorů. Stačí do hodinek importovat vybraná telefonní čísla. Remax Watch8 také umožňují číst oznámení z aplikací, jako jsou Facebook, Twitter, WhatsApp, WeChat a další.

Remax/WATCH8-Black/3
Výrobce: Remax
Model Watch8
Barva Černá
Displej Retina, 2,5D
Čip 8762DT
Kompatibilita Alipay, Siri
Doba nabíjení 15 min
Nabíjecí napětí 5V
Operační systémy Android, iOS
Aplikace RDFit
Bluetooth 5.0 / 3.0
055824
29 ks
6954851202684

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product