• 3% sleva u platby převodem
Smartwatch Black Shark BS-GT Neo black
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytré hodinky Black Shark BS-GT Neo black

738 Kč (s DPH) 610 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytré hodinky Black Shark BS-GT Neo (černé)

Chytré hodinky Black Shark BS-GT Neo nabízejí TFT displej s úhlopříčkou 2,02, který poskytuje přehledný přístup k notifikacím. Navíc umožňují volně telefonovat díky vestavěnému mikrofonu a funkci potlačení šumu ENC. Nabízejí více než 100 sportovních režimů, takže si každý najde něco pro sebe, a nepřetržitě monitorují srdeční tep, aby vás upozornily na alarmující příznaky. Navíc je voděodolný (IP68), takže ho můžete používat bez obav ze stříkající vody.

BlackShark/BS-GT-Neo-Black/1

TFT displej

Vychutnejte si křišťálově čistý obraz s hodinkami BS-GT Neo. Chytré hodinky nabízejí 2,02" dotykový displej TFT s jasem 600 nitů, což se projevuje bohatými detaily a pohodlnějším ovládáním. Chcete si přizpůsobit vzhled svých chytrých hodinek? Vyberte si ze 100 dostupných designů ciferníku - rozhodnete se pro klasiku, nebo dáte přednost plnobarevné, originální grafice? Určitě najdete ten správný design pro vás!

BlackShark/BS-GT-Neo-Black/6

Křišťálově čisté telefonní hovory

S hodinkami BS-GT Neo nemusíte sahat po smartphonu, abyste přijali příchozí hovor - nyní to uděláte z chytrých hodinek. Můžete s nimi také volat svým blízkým, odmítat hovory nebo je ztlumit. Chytré hodinky navíc využívají funkci potlačení šumu ENC, takže můžete telefonovat bez ohledu na to, kde se právě nacházíte.

BlackShark/BS-GT-Neo-Black/4

Až 7 dní provozu

Mějte hodinky BS-GT Neo u sebe, když jste na služební cestě nebo na dovolené, aniž byste se museli obávat náhlého vybití. Chytré hodinky využívají baterii s kapacitou 300 mAh, která zajistí až 7 dní provozu. Její nabíjení zase zabere přibližně 2,5 hodiny. V balení naleznete kabel pro obnovení energie zařízení.

BlackShark/BS-GT-Neo-Black/9

Více než 100 sportovních režimů

Běh, jízda na kole, tenis - tyto a mnoho dalších sportovních režimů nabízí hodinky BS-GT Neo. Chytré hodinky umožňují výběr z více než 100 možností, takže si jistě vyberete něco pro sebe. Získáte také informace o počtu kroků, spálených kaloriích, vzdálenosti a době strávené cvičením. Aplikace Fit Shark vám navíc umožní sledovat trasu pomocí GPS, sdílet výsledky cvičení a kontrolovat své pokroky pomocí denních/týdenních/měsíčních přehledů.

BlackShark/BS-GT-Neo-Black/5

Váš nepřetržitý asistent

Mějte své zdraví pod kontrolou. Chytré hodinky nepřetržitě monitorují váš srdeční tep a měří saturaci krve. Okamžitě vás také informují o znepokojivých příznacích. Kromě toho sledují váš menstruační cyklus a generují zprávu o délce vašeho spánku. Tímto způsobem pro vás bude snazší odstranit nezdravé návyky.

BlackShark/BS-GT-Neo-Black/7

Další funkce

Tím však možnosti hodinek Black Shark BS-GT Neo nekončí. Z chytrých hodinek můžete číst oznámení z aplikací, pořizovat fotografie na dálku nebo nastavit budík či stopky. Chytré hodinky nabízejí také minihry, které můžete využít například cestou do práce nebo na univerzitu. Kromě toho vám chytré hodinky pomohou najít ztracený smartphone, pokud si nemůžete vzpomenout, kam jste ho položili.

BlackShark/BS-GT-Neo-Black/2

Součástí balení jsou stránky

  • chytré hodinky
  • nabíjecí kabel
  • uživatelská příručka
Výrobce Black Shark
Model BS-GT Neo
Barva černá
Vodotěsnost IP68
Jmenovité napětí 5V/0,5A
Senzor 3-osý snímač zrychlení, snímač HRM a snímač SpO2
Kapacita baterie 300 mAh
Bluetooth 5.2
Rozlišení 240 x 296
Displej TFT 2,02"
Pracovní teplota 0 °C ~ 45 °C
Pracovní frekvence 2402 MHz ~ 2480 MHz
Pracovní doba cca. 7 dní
Doba nabíjení 2.5 h
Aplikace Aplikace Shark Fit
053172
102 ks
6974521491545

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product