• 3% sleva u platby převodem
Smartwatch Zeblaze Btalk 2 Lite (Black)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytré hodinky Zeblaze Btalk 2 Lite (černé)

569 Kč (s DPH) 470 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytré hodinky Zeblaze Btalk 2 Lite (černé)

Chytré hodinky Zeblaze Btalk 2 Lite jsou víc než hodinky - je to chytrý asistent na vašem zápěstí. Jsou vybaveny výkonným čipem Realtek, 1,39palcovým barevným IPS displejem a pokročilými funkcemi pro sledování zdraví a aktivity a představují dokonalou kombinaci technologie a stylu. Díky voděodolnosti IP68 a dlouhé výdrži baterie je spolehlivým společníkem v každé situaci!

Zeblaze/Btalk-2-Lite-Black/1

Pokročilé sledování zdravotního stavu

Zeblaze Btalk 2 Lite je osobní podporou vašeho zdraví. Je vybaven zápěstním snímačem srdečního tepu a snímačem nasycení kyslíkem a umožňuje průběžně sledovat klíčové zdravotní ukazatele. Zařízení vám pomůže regulovat vaši pohodu pomocí navrhovaných dechových cvičení a funkce, jako je měření krevního tlaku a sledování cyklu, poskytují kompletní obraz o vašem zdraví a pomáhají vám pečovat o sebe každý den.

Zeblaze/Btalk-2-Lite-Black/8

Komunikace bez hranic

Díky funkcím volání prostřednictvím numerické klávesnice a hlasového asistenta umožňuje Zeblaze Btalk 2 Lite snadno volat a spravovat kontakty, aniž byste museli sahat po telefonu. Chytrá upozornění navíc zajistí, že vám neuniknou důležité zprávy, hovory nebo e-maily od blízkých nebo klientů. Ale tím to nekončí! Synchronizace chytrých hodinek s počasím vám umožní naplánovat si den bez překvapení!

Zeblaze/Btalk-2-Lite-Black/5

Váš trenér je k dispozici nepřetržitě

Tyto chytré hodinky jsou dokonalým partnerem pro každého nadšence do fyzických aktivit. Počítadlo kroků, ukazatel pohybu, automatické cíle a měření reálného tempa a vzdálenosti jsou jen některé z funkcí, které vám pomohou dosáhnout požadovaných výsledků. Široká škála sportovních režimů, od běhu po lední hokej, zajišťuje přizpůsobení pro různé typy aktivit.

Zeblaze/Btalk-2-Lite-Black/4

Nekompromisní pohodlí a styl

Hodinky Zeblaze Btalk 2 Lite mají velký 1,39palcový displej s rozlišením 360 x 360 pixelů, který poskytuje pohodlný přístup ke všem informacím. Umožňuje přizpůsobit vzhled pomocí více než 300 dostupných číselníků. Díky lehké, ale robustní konstrukci a měkkému řemínku je nošení chytrých hodinek velmi pohodlné.

Zeblaze/Btalk-2-Lite-Black/7

Dlouhodobá spolehlivost

Hodinky Zeblaze Btalk 2 Lite můžete na jedno nabití používat až 14 dní, což z nich dělá spolehlivého společníka na cesty i při každodenních aktivitách. Odolnost vůči extrémním teplotám a vodě se stupněm krytí IP68 zaručuje výkon v téměř jakýchkoli podmínkách.

Zeblaze/Btalk-2-Lite-Black/9

Součástí balení je

  • Chytré hodinky
  • Nabíjecí kabel
  • Uživatelská příručka
Výrobce Zeblaze
Model Btalk 2 Lite
Barva Černá

DISPLEJ

Typ IPS
Velikost 1.39''
Rozlišení obrazovky 360x360 pixelů

SENZORY

Monitorování stavu Monitor srdečního tepu na zápěstí, monitor nasycení krve kyslíkem, senzor přiblížení, akcelerometr.

BLUETOOTH

Verze Bluetooth 5.2

BATERIE

Kapacita baterie 220 mAh
Typ baterie Lithium-polymer
Doba používání Denní používání: až 14 dní; intenzivní používání: až 7 dní; doba nepřetržitého hovoru: až 325 minut
Doba nabíjení Přibližně 1,5 hodiny

APP

Název Ano Fit
Kompatibilita Operační systémy Android 4.4 nebo iOS 8.0 a novější

JAZYKY

Systémové jazyky Angličtina, portugalština, němčina, španělština, francouzština, ruština, italština, korejština, ukrajinština, arabština, japonština, zjednodušená čínština, tradiční čínština.
Jazyky podporované aplikací Da Fit Angličtina, portugalština, ruština, španělština, japonština, korejština, arabština, bulharština, čeština, dánština, němčina, finština, francouzština, hindština, chorvatština, indonéština, italština, norština, nizozemština, polština, paštunština, rumunština, švédština, thajština, turečtina, ukrajinština, vietnamština, zjednodušená čínština, tradiční čínština.
Oznámení Push Angličtina, portugalština, ruština, španělština, japonština, korejština, arabština, bulharština, čeština, dánština, němčina, finština, francouzština, hindština, chorvatština, indonéština, italština, norština, nizozemština, polština, paštunština, rumunština, švédština, thajština, turečtina, ukrajinština, vietnamština, zjednodušená čínština, tradiční čínština.

FUNKCE

Hodiny Datum/čas, stopky, časovač, budík
Sledování stavu Nepřetržité sledování srdečního tepu (každou minutu), klidový srdeční tep, měření hladiny kyslíku v krvi (SpO2), krevní tlak, trénink dýchání, sledování cyklu, analýza spánku, sledování spálených kalorií
Chytré funkce Chytrá oznámení (hovory, SMS, Gmail a oznámení aplikací), synchronizace počasí (kontrola počasí na následující čtyři dny), ovládání hudebního přehrávače a fotoaparátu chytrého telefonu, funkce Najít můj telefon, funkce Najít moje hodinky, režim Nerušit, kalkulačka, stahování aplikací
Sledování aktivity Záznam aktivity, Počítadlo kroků, Připomínka sedavého zaměstnání, Připomínka pohybu (zobrazuje se na zařízení po období nečinnosti; pro resetování stačí pár minut chůze), Automatický cíl (naučí se vaši úroveň aktivity a přiřadí denní cíl kroků), Spálené kalorie, Tempo a vzdálenost v reálném čase.
Funkce telefonního hovoru Hlasové hovory, číselník, poslední hovory, kontakty, odmítnutí hovoru, hlasový asistent

HLEDÁNÍ OBLIČEJŮ

Předinstalované stránky 7 ve výchozím nastavení
Synchronizace s aplikací Více než 300 na výběr
Přizpůsobitelné ciferníky hodinek Ano
Styl motivu Zobrazení seznamu, Zobrazení mřížky

SPORT

Sportovní režimy Chůze, běh, jízda na kole, švihadlo, badminton, basketbal, fotbal, horolezectví, tenis, ragby, golf, jóga, tanec, baseball, eliptický trenažér, stacionární kolo, volný trénink, veslování, horolezectví, skateboarding, jízda na kolečkových bruslích, parkour, paragliding, trailový běh, turistika, kabaddi, schody, lezení do schodů, stepper, core training, flexibilita, pilates, gymnastika, strečink, silový trénink, crossfit, aerobik, fyzická příprava, Wall Ball, Činky, Činka, Mrtvý tah, Horní část těla, Křupky, Funkční trénink, Burpee, Záda, Dolní část těla, Břišní svaly, HIIT, Indoor Walking, Indoor Running, Vzpírání, Square Dance, Břišní tanec, Balet, Zumba, Street Dance, Lidový tanec, Jazzový tanec, Box, Zápas, Bojová umění, Tai Chi, Muay Thai, Judo, Taekwondo, Karate, Kickbox, Šerm, Kendo, Volejbal, Softball, Hokej, Stolní tenis, Kriket, Házená, Squash, Kulečník, Badminton, Plážový volejbal, Plážový volejbal, Sepak Takraw, Bowling, Bruslení, Curling, Sněžné skútry, Lední hokej, Bobová dráha, Sáňkování, Lyžování, Lukostřelba, Šipky, Přetahování lanem, Hula Hoop, Pouštění draků, Jízda na koni, Frisbee, Rybaření, Jezdecký sport, Atletika, Automobilové závody

MATERIÁL

Materiál pouzdra Plast
Materiál tlačítka Hliníková slitina
Materiál přezky Plast

STRAP

Materiál řemínku Fluoroelastomer
Šířka řemínku 22 mm
Kompatibilita řemínku Standardní řemínky o šířce 22 mm
Kompatibilní obvod zápěstí Od 130 do 235 mm

ROZMĚRY

Rozměry číselníku 45 x 45 x 10,4 mm
Hmotnost 36,3 g s řemínkem, 21,5 g bez řemínku

ODOLNOST

Odolnost vůči vodě IP68
Provozní teplota Od -20 °C do 40 °C (teploty pod -20 °C mohou ovlivnit životnost baterie)

OSTATNÍ

Chip Realtek 8763e
058337
32 ks
6946639812628

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product