• 3% sleva u platby převodem
Smartwatch Zeblaze Stratos 2 (Black)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytré hodinky Zeblaze Stratos 2 (černé)

1 686 Kč (s DPH) 1 393 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytré hodinky Zeblaze Stratos 2 (černé)

Chytré hodinky Zeblaze Stratos 2 způsobí revoluci ve vašem dni. Jsou vybaveny 1,3palcovým displejem AMOLED s rozlišením 360x360 pixelů, který podporuje funkci Always On Display a umožňuje přizpůsobení ciferníku. Jeho baterie umožňuje až 25 dní používání na jedno nabití a vodotěsnost 5 ATM zajišťuje spolehlivost v každé situaci. Hodinky nabízejí také vestavěnou GPS kompatibilní s různými navigačními systémy, takže jsou ideální pro aktivní jedince. Umožňují také 24hodinové sledování zdravotního stavu, včetně měření úrovně SpO2, měření srdečního tepu, analýzy spánku a vyhodnocování úrovně stresu. Speciální aplikace navíc poskytuje přístup k mnoha praktickým funkcím.

Zeblaze/Stratos-2-Black/12

Vysoce kvalitní displej

Při navrhování chytrých hodinek Zeblaze Stratos 2 jsme se zaměřili na potřeby outdoorových nadšenců. Displej AMOLED s úhlopříčkou 1,3 palce, rozlišením 360 × 360 pixelů a hustotou 326 PPI zajišťuje výjimečnou kvalitu obrazu a čitelnost za různých světelných podmínek. Promyšlený design hodinek a vysoký poměr obrazovky k tělu 85,2 % maximalizují plochu displeje při zachování kompaktních rozměrů, což je ideální pro aktivní outdoorový životní styl. Zařízení navíc nabízí funkci Always On Display a ciferník hodinek si můžete přizpůsobit podle svých preferencí nebo aktuální nálady, na výběr máte z více než 100 možností, včetně možnosti nahrát vlastní fotografii!

Zeblaze/Stratos-2-Black/5

Integrovaný modul GPS

Hledáte spolehlivého společníka pro svá extrémní dobrodružství? Hodinky Stratos 2 jsou vybaveny pokročilým modulem GPS kompatibilním se systémy GPS, GLONASS, Galileo a Beidou, který zaručuje výjimečnou přesnost určení polohy kdekoli. Ať už zdoláváte vrcholy nebo se pohybujete v městské džungli, chytré hodinky Zeblaze vás povedou s výjimečnou přesností!

Zeblaze/Stratos-2-Black/8

Podpora při tréninku

Chcete mít jistotu, že vás každý trénink přiblíží k vašim cílům? Chytré hodinky Zeblaze monitorují efektivitu vašeho tréninkového plánu a automaticky přizpůsobují intenzitu cvičení, aby maximalizovaly produktivitu a zabránily přetrénování. Nabízí také funkce sledování různých indoorových i outdoorových aktivit, včetně běhu, jízdy na kole, plavání, lezení, jógy, silového tréninku a dalších, což vám umožní přizpůsobit trénink vašim osobním preferencím a cílům. Zařízení navíc sleduje a zaznamenává počet ušlých kroků a spálených kalorií. Stratos 2 je partner, který vás inspiruje k aktivitě a dosažení optimálních výsledků.

Zeblaze/Stratos-2-Black/11

Váš strážce zdraví

Díky pokročilým biometrickým snímačům a snímači srdečního tepu chytré hodinky Zeblaze přesně monitorují váš zdravotní stav, včetně srdečního tepu během aktivity i odpočinku, přičemž změny srdečního tepu se zaznamenávají do týdenního grafu. Kromě toho měří hladinu kyslíku v krvi (SpO2), která indikuje hladinu kyslíku v krvi. Model Stratos 2 nabízí také komplexní analýzu spánku a sleduje spánkové cykly během dne. Přístroj poskytuje podrobné zprávy o fázích hlubokého spánku, lehkého spánku a spánku REM a pomáhá vám tak zlepšit kvalitu vašeho nočního odpočinku.

Zeblaze/Stratos-2-Black/10

Až 25 dní používání

Zařízení Stratos 2 je vybaveno účinnou lithium-polymerovou baterií s kapacitou 300 mAh, která zajišťuje dlouhotrvající výkon. Během každodenního používání si můžete užívat spolehlivý provoz hodinek fnebo až 15 dní. I při intenzivním používání vydrží baterie 10 dní. Při nepřetržitém používání GPS vydrží zařízení až 40 hodin. Pro ty, kteří upřednostňují maximální úsporu energie, je určen úsporný režim, který prodlouží dobu používání na úctyhodných 25 dní. Nabití chytrých hodinek pomocí přiložené magnetické nabíjecí základny trvá přibližně 1,5 hodiny.

Zeblaze/Stratos-2-Black/4

Vodotěsné provedení

Zeblaze Stratos 2 jsou chytré hodinky připravené na všechny výzvy, včetně podvodních dobrodružství. Díky vodotěsnosti 5 ATM nabízejí spolehlivou ochranu až do hloubky 50 metrů pod vodou. Můžete je tedy bez obav nosit při plavání a sledovat své pokroky.

Zeblaze/Stratos-2-Black/3

Mějte vše pod kontrolou

Zvyšte své každodenní pohodlí s chytrými hodinkami Zeblaze! Model Stratos 2 umožňuje kontrolovat aktuální předpověď počasí, synchronizovat kalendář s telefonem, přijímat oznámení o nových zprávách a mnoho dalšího. Ať už jste na schůzce, cestujete nebo cvičíte, s hodinkami můžete být neustále v obraze, aniž byste museli vytahovat smartphone z kapsy.

Zeblaze/Stratos-2-Black/7

Specializovaná aplikace

Využijte plný potenciál hodinek Zeblaze Stratos 2 pomocí aplikace InfoWear. Aplikace InfoWear poskytuje hloubkovou analýzu dat z různých zdrojů, poskytuje přístup ke zprávám o zdravotním stavu a fyzické aktivitě a možnost správy chytrých zařízení. Aplikace je k dispozici pro uživatele se systémem Android 4.4 nebo iOS 8.2 a novějším.

Zeblaze/Stratos-2-Black/1

Součástí balení je:

  • Hodinky Zeblaze Stratos 2 Smartwatch
  • Magnetická nabíjecí základna
  • Uživatelská příručka
Výrobce Zeblaze
Model Stratos 2
Barva Černá

DISPLAY

Typ AMOLED
Velikost 1.3"
Podpora funkce Always On Display (AOD) Ano
Rozlišení obrazovky 360x360 pixelů, 326 PPI
Poměr obrazovky k tělu 85.2%

SENZORY

GPS Vysoce výkonná 12nm čipová sada GPS, integrované GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU, asistovaná GPS pro rychlé určení polohy
Zdraví a pohyb Monitorování srdečního tepu na zápěstí, snímač nasycení krve kyslíkem Pulse Ox, snímač přiblížení, akcelerometr.

BLUETOOTH

Verze Bluetooth 5.0

BATERIE

Kapacita baterie 300 mAh
Typ baterie Lithium-polymerová
Doba používání Úsporný režim: až 25 dní; Denní používání: až 15 dní; Intenzivní používání: až 10 dní; Nepřetržité používání GPS: až 40 hodin
Doba nabíjení Přibližně 1,5 hodiny

APP

Název InfoWear
Kompatibilita Android 4.4 nebo iOS 8.2 a novější

JAZYKY

Systémové jazyky Angličtina, portugalština, ruština, němčina, francouzština, italština, španělština, turečtina, polština, japonština (dostupnost jazyků se může lišit podle regionu - další jazyky budou k dispozici po aktualizacích OTA).
Jazyky podporované aplikací InfoWear Angličtina, portugalština, ruština, němčina, španělština, francouzština, italština, japonština, korejština, malajština, polština, řečtina, Thai, rumunština, bulharština, maďarština, turečtina, čeština, slovenština, dánština, norština, švédština, filipínština, ukrajinština, vietnamština, holandština, chorvatština, arabština, indonéština.
Oznámení Push Angličtina, portugalština, ruština, němčina, španělština, francouzština, italština, japonština, korejština, malajština, polština, řečtina, thajština, rumunština, bulharština, maďarština, turečtina, čeština, slovenština, dánština, norština, švédština, filipínština, ukrajinština, vietnamština, holandština, chorvatština, arabština, indonéština.

FUNKCE

Sledujte Čas/data, synchronizace času GPS, automatické nastavení letního času, budík, stopky, odpočítávání času
Sledování stavu Nepřetržité monitorování srdečního tepu na zápěstí, denní klidový srdeční tep, upozornění na nepravidelný srdeční tep, měření kyslíku v krvi SpO2, VO2 max, hodnocení kvality spánku a náhledy, sledování kalorií
Chytré funkce Oznámení (hovory, SMS, Gmail a oznámení aplikací), předpověď počasí (4denní předpověď), přehrávání hudby a ovládání fotoaparátu smartphonu, funkce Najít můj telefon, Najít moje hodinky, režim Nerušit, připomenutí aktivity
Sledování aktivity Záznam aktivity, počítadlo kroků, připomínka sedavého zaměstnání, lišta pohybu (resetuje se po několika minutách aktivity), denní cíl kroků (adaptivní na základě úrovně aktivity), spálené kalorie, tempo a vzdálenost v reálném čase

OBLIČEJE HODIN

Systém Výchozí nastavení 3
Funkce stále zapnutého displeje (AOD) 2
Synchronizováno s aplikací Více než 100 možností na výběr
Přizpůsobení vzhledu ciferníku hodinek Ano

SPORT

Systémové sportovní režimy Venkovní běh, Běžecký pás, Venkovní cyklistika, Indoor cyklistika, Venkovní chůze, Freestyle, Ping pong, Basketbal, Fotbal, Badminton, Kriket, Trailový běh, Horolezecký stroj, Zumba, Eliptický trenažér, Pilates, Tenis, Jóga

MATERIÁL

Materiál pouzdra Polykarbonát
Materiál rámečku Slitina hliníku
Materiál tlačítek Nerezová ocel
Materiál spony Nerezová ocel

STRAP

Materiál řemínku Silikon
Šířka řemínku 22 mm
Kompatibilní obvod zápěstí Od 130 do 235 mm

ROZMĚRY

Rozměry ciferníku hodinek 46 x 46 x 12,9 mm
Hmotnost 52 g s řemínkem; 31,8 g bez řemínku

ODOLNOST

Odolnost proti vodě 5 ATM (vydrží ponoření do 50 m)
Provozní teplota Od -40 °C do 45 °C (teploty pod -40 °C mohou ovlivnit životnost baterie a výkon chytrých hodinek)
058348
22 ks
6946639812314

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product