• 3% sleva u platby převodem
Smartwatch Zeblaze Btalk 2 (Black)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytré hodinky Zeblaze Btalk 2 (černé)

914 Kč (s DPH) 755 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytré hodinky Zeblaze Btalk 2 (černé)

Hodinky Zeblaze Btalk 2 v sobě spojují eleganci a vysoký výkon. Chytré hodinky s 1,3palcovým displejem Ultra HD AMOLED s rozlišením 360 x 360 pixelů a podporou režimu AOD poskytují výjimečně jasný a čitelný obraz. Jsou dokonalým společníkem pro každodenní používání i fyzické aktivity. Objevte, co vám může nabídnout!

Zeblaze/Btalk-2-Black/6

Vždy po ruce

S hodinkami Zeblaze Btalk 2 máte vždy přístup k důležitým informacím z telefonu. Chytré hodinky podporují pohodlné hlasové hovory, takže můžete přijímat, uskutečňovat a odmítat hovory, aniž byste potřebovali telefon. Je to ideální řešení pro řízení auta nebo outdoorové aktivity.

Zeblaze/Btalk-2-Black/4

Pravidelné sledování životních funkcí

Nyní je sledování vašeho zdravotního stavu snadnější než kdykoli předtím. Sluchátka Zeblaze Btalk 2 jsou vybavena snímačem srdečního tepu, který každou minutu nepřetržitě monitoruje váš srdeční tep. Kromě toho zařízení měří hladinu kyslíku v krvi, což může pomoci rychle odhalit jakékoli nesrovnalosti. Je to neocenitelná podpora pro vaše zdraví.

Zeblaze/Btalk-2-Black/3

Chytré funkce pro každý den

Zařízení Btalk 2 nabízí také každodenní chytré funkce, které vám usnadní každodenní úkoly a zefektivní vaši práci. Přijímejte chytrá upozornění na hovory, SMS zprávy, e-maily a oznámení aplikací ze svého chytrého telefonu, aniž byste museli neustále kontrolovat telefon. Můžete také zkontrolovat počasí na několik následujících dní a přímo z hodinek ovládat hudbu a fotoaparát smartphonu. Je to neuvěřitelně pohodlné!

Zeblaze/Btalk-2-Black/7

Sledování aktivity a sportovní režimy

Chytré hodinky Zeblaze vám pomohou zůstat aktivní a zdraví. Počítání kroků, sledování kalorií a sledování aktivity jsou ideální pro sledování vaší každodenní fyzické aktivity. Hodinky navíc nabízejí různé sportovní režimy, včetně běhu, jízdy na kole, plavání a mnoha dalších, takže jsou ideálním partnerem pro vaše každodenní cvičení.

Zeblaze/Btalk-2-Black/2

Personalizace a odolná konstrukce

Hodinky Zeblaze Btalk 2 nabízejí různé možnosti přizpůsobení, které vám umožní změnit ciferník hodinek podle vašeho stylu. Široká škála dostupných ciferníků zaručuje, že vždy najdete ten ideální pro vás. Odolné materiály, jako je hliníková slitina a nerezová ocel, navíc hodinkám dodávají trvanlivost a eleganci, díky čemuž vyniknete v každé situaci.

Zeblaze/Btalk-2-Black/1

Dlouhá výdrž baterie a voděodolnost

Hodinky jsou vybaveny baterií s kapacitou 200 mAh, která zajišťuje dlouhou výdrž baterie. V běžném režimu používání vydrží až 14 dní. Hodinky jsou navíc voděodolné s certifikací IP68, takže je můžete používat i při plavání.

Zeblaze/Btalk-2-Black/9

Součástí balení je

  • Chytré hodinky
  • Nabíjecí kabel
  • Návod k použití
>Hmotnost
Výrobce Zeblaze
Model Btalk 2
Barva Černá

DISPLAY

Typ AMOLED
Velikost 1.3''
Podpora zobrazení Always-on Ano
Rozlišení obrazovky 360 x 360 pixelů, 326 PPI

SENZORY

Zdraví Snímač přiblížení
Pohyb Akcelerometr

BLUETOOTH

Verze Bluetooth 5.0

BATERIE

Kapacita baterie 200 mAh
Typ baterie Lithium-polymer
Provozní doba Úsporné režimy: až 14 dní;
Intenzivní používání: až 7 dní;
Nepřetržité hlasové hovory: až 280 minut
Doba nabíjení Přibližně 1,5 hodiny

APP

Název aplikace FitCloudPro
Kompatibilita Android 5.0 nebo iOS 10.0 a novější

JAZYKY

Systémové jazyky Angličtina, němčina, francouzština, italština, španělština, japonština, polština, ruština, portugalština, vietnamština, arabština, hebrejština, thajština, chorvatština, turečtina, čeština, nizozemština, indonéština, malajština, finština, řečtina, rumunština, zjednodušená čínština.
Podporováno aplikací FitCloudPro Zjednodušená čínština, tradiční čínština, angličtina, turečtina, arabština, japonština, ruština, němčina, korejština, španělština, polština, francouzština, čeština, rumunština, mongolština, portugalština, slovenština, thajština, ukrajinština, hebrejština, italština, indonéština.
Oznámení Push Angličtina, němčina, francouzština, arabština, čeština, řečtina, španělština, japonština, perština, italština, korejština, nizozemština, polština, portugalština, ruština, finština, švédština, thajština, maďarština, slovenština, chorvatština, albánština, turečtina, ukrajinština, hindština, zjednodušená čínština, tradiční čínština.

FUNKCE

Hodiny Čas/data, automatické nastavení letního času, stopky, časovač, budík
Sledování stavu Nepřetržité monitorování srdečního tepu na zápěstí (každou minutu), denní hodnota klidového srdečního tepu, upozornění na nepravidelný srdeční tep, měření hladiny kyslíku v krvi SpO2, trénink dýchání, zdraví žen, výsledky a poznatky o spánku a sledování spálených kalorií
Chytré funkce Oznámení (hovory, SMS, Gmail a aplikace chytrého telefonu), počasí, ovládání hudebního přehrávače a fotoaparátu, funkce Najít můj telefon, funkce Najít moje hodinky, režim Nerušit, připomenutí pohybu, připomenutí pití vody, kalendář, kalkulačka, vizitka, stahování aplikací
Funkce hlasového volání Hlasové hovory, numerická klávesnice, poslední hovory, odmítnutí hovoru.
Sledování aktivity Záznam aktivity, počítadlo kroků, stání, lišta pohybu (zobrazí se na zařízení po určité době nečinnosti; pro její resetování stačí několik minut chůze), denní cíl (na základě úrovně aktivity), spálené kalorie, tempo a vzdálenost v reálném čase

ČÍSELNÍKY

Systémové číselníky 4 ve výchozím nastavení
Funkce stále zapnutého displeje Ano
Synchronizace aplikací K dispozici je více než 300 možností

SPORTS

Sportovní režimy Systém sportovních režimů Chůze, běh, lezení, jízda na kole, basketbal, plavání, badminton, fotbal, eliptický trenažér, jóga, stolní tenis, švihadlo, tenis, baseball, fotbal, hula hoop, golf, skok do dálky, dřepy, volejbal

MATERIÁLY

Materiál pouzdra Kovová slitina
Materiál tlačítka Kovová slitina
Materiál přezky Nerezová ocel

STRAP

Materiál řemínku Fluoroelastomer
Šířka řemínku 20 mm
Kompatibilní obvod zápěstí 145-200 mm
Rozměry ciferníku 44 x 44 x 9,5 mm
45,7 g s řemínkem, 29 g bez řemínku.

TRVALOST

Odolnost vůči vodě IP68
Provozní teplota Od -20° do 45°C (teploty pod -20°C mohou ovlivnit životnost baterie a výkon chytrých hodinek)
058342
23 ks
6946639812451

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product