• 3% sleva u platby převodem
HiFuture YACHT Earbuds Black
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

HiFuture YACHT Sluchátka do uší černá

1 300 Kč (s DPH) 1 074 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Bezdrátová sluchátka HiFuture YACHT (černá)

Posuňte svůj hudební zážitek na novou úroveň! Sluchátka HiFuture YACHT podporují technologii aptX pro ještě lepší kvalitu zvuku. Umožňují telefonovat a díky technologii CVC8.0 eliminují nepříjemný hluk větru v pozadí. Mají výdrž až 20 hodin a díky vodotěsnému provedení (IPX5) jsou připravena na každou výzvu.

HiFuture/YACHT-Black/11

Hudba na zcela nové úrovni

Připravte se na úžasný zvukový zážitek, který vás přenese do jiného světa. Sluchátka HiFuture Yacht zaručují hluboké basy a vynikající kvalitu zvuku, díky které uslyšíte každý tón v plné kráse. Podporují technologii aptX, která zajišťuje kvalitu zvuku s téměř studiovým zvukem. Každý zvuk je křišťálově čistý a každý zvukový detail je dokonale vyvážený - díky tomu všemu se budete cítit jako na koncertě svého oblíbeného interpreta.

HiFuture/YACHT-Black/2

Čisté telefonní hovory

Zapomeňte na nepříjemný hluk v pozadí a soustřeďte se na hovor! Sluchátka využívají pokročilou technologii potlačení hluku větru CVC8.0, což znamená, že si můžete vychutnat výjimečnou čistotu při telefonování i ve větrných dnech. Můžete si tak být jisti, že vaši volající jasně uslyší, co jim chcete sdělit.

HiFuture/YACHT-Black/9

Stabilní bezdrátové připojení

Zapomeňte na problémy s připojením! Díky použití technologie Bluetooth 5.2 a čipové sady Qualcomm poskytují stabilní a rychlé připojení k vašemu zařízení, aniž by došlo ke ztrátě kvality zvuku. Už se nemusíte obávat nepříjemných výpadků nebo zpoždění zvuku.

HiFuture/YACHT-Black/5

Přehrávejte hudbu po celý den

Sluchátka HiFuture YACHT vám umožní užívat si hudbu po dlouhou dobu. Díky působivé výdrži 20 hodin provozu na jedno nabití si můžete vychutnávat zvuky svých oblíbených skladeb po celý den bez obav z častého dobíjení. Pokud vám náhle dojde energie, rychlé nabíjení přes USB-C s výkonem 10 W vás vrátí k poslechu ještě rychleji. O úrovni nabití baterie vás navíc bude informovat čtyřúrovňový světelný indikátor.

HiFuture/YACHT-Black/4

Pohodlné ovládání

Ovládání sluchátek pro vás nebude představovat žádnou námahu. Díky vestavěným dotykovým panelům máte plnou kontrolu nad hudbou a hovory. Jemnými dotyky budete moci měnit skladby, upravovat hlasitost, spouštět hlasového asistenta a spravovat příchozí hovory. Nyní máte vše potřebné na dosah ruky!

HiFuture/YACHT-Black/10

Váš společník do každého počasí

HiFuture Yacht jsou sluchátka, která jsou připravena na každé dobrodružství. Díky vodotěsnosti IPX5 se nezaleknou potu ani dešťových kapek. Ať už za deštivého dne venčíte psa v parku, nebo intenzivně cvičíte v posilovně, sluchátka zůstanou v perfektním stavu.

HiFuture/YACHT-Black/7

Přiložené stránky

  • sluchátka
  • nabíjecí pouzdro
  • vyměnitelné gumičky x3
  • kabel USB-C na USB-A
  • uživatelská příručka
Výrobce HiFuture
Model YACHT
Barva Černá
Verze Bluetooth 5.2
Provozní doba Až 20 hodin
Vodotěsnost IPX5
058433
36 ks
6972576181367

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product