• 3% sleva u platby převodem
Chytré hodinky Mibro Watch C2 Krémově bílé (Greece)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mibro Watch C2 Smart Watch Cream White (Řecko)

697 Kč (s DPH) 576 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Mibro Watch C2 Creamy white (Produkt lze aktivovat pouze v Řecku)

Mibro Watch C2 jsou všestranné a lehké chytré hodinky, které nabízejí mnoho užitečných funkcí. Umožňují sledovat srdeční tep, spánek a saturaci krve kyslíkem a můžete si vybrat z 20 sportovních režimů. Jejich další předností je velký 1,69palcový displej. Zařízení může fungovat také jako přístupová karta. Provozní doba chytrých hodinek dosahuje 7 dní na jedno nabití.

Lehké, pohodlné, stylové

Chytré hodinky váží jen asi 34 g - na zápěstí je téměř neucítíte. Navíc je řemínek zařízení vyroben ze silikonu šetrného k pokožce. Díky tomu si můžete užívat bezkonkurenční pohodlí! Hodinky C2 zároveň vypadají mimořádně stylově - mají moderní, minimalistický design.

HD 1,69″ displej

Užívejte si pohodlný přístup k informacím a pohodlně používejte funkce chytrých hodinek. Hodinky C2 jsou vybaveny velkým 1,69″ displejem, který umožňuje plynulé a příjemné ovládání a poskytuje jasný obraz téměř za všech podmínek. Chcete si přizpůsobit vzhled displeje podle svých preferencí? Vyberte si z dostupných designů ciferníku nebo nahrajte vlastní fotografii!

Zdraví pod kontrolou

Mějte přehled o svém zdraví a mějte ho pod kontrolou. Chytré hodinky dokážou měřit váš tep 24 hodin denně a okamžitě vás upozorní, pokud se objeví znepokojivé příznaky. Můžete tak okamžitě reagovat! Zařízení také monitoruje saturaci krve kyslíkem a spánek. Ujistěte se, že jste si vytvořili správné návyky a dobře se vyspíte!

20 sportovních režimů

Pečujte o svou kondici s Mibro. Chytré hodinky C2 počítají kroky a spálené kalorie a umožňují vám vybrat si z 20 sportovních režimů. Běh, jízda na kole, skákání, fotbal nebo třeba badminton? Vsaďte na svůj oblíbený sport nebo zkuste něco nového! Zařízení umožňuje snadno sledovat vaše pokroky a nastavit si další cíle, kterých chcete dosáhnout. Chytré hodinky navíc automaticky rozpoznají běh.

Odolnost proti vodě 2ATM

Co ještě dělá chytré hodinky C2 tak dobrými pro každodenní použití? Zařízení je vodotěsné do 2ATM, což znamená, že se nezalekne náhodného postříkání, potu ani deště. Nemusíte je sundávat ze zápěstí, když si chcete umýt ruce, chystáte se na trénink nebo jste venku a právě začíná pršet!

Až 7 dní provozu

Používejte chytré hodinky až týden na jedno nabití. Baterie s dlouhou výdrží zajistí až 7 dní provozu při běžném používání nebo až 30 dní v pohotovostním režimu (když zařízení nepoužíváte a nejste připojeni k aplikaci).ikaci). Pohodlné nabíjení hodinek umožňuje přiložený magnetický kabel.

Funkce přístupové karty

Už nemusíte pokaždé hledat přístupovou kartu. Nyní potřebujete pouze své chytré hodinky! Jak to funguje. Hodinky C2 jsou vybaveny speciálním štítkem, kterému lze přiřadit funkci zvolené karty. Díky tomu můžete pomocí hodinek snadno otevřít dveře. Zjistěte, jak je to pohodlné!

Váš osobní asistent

Chytré hodinky vás okamžitě upozorní na příchozí zprávy a hovory. Už se nemusíte bát, že byste něco důležitého zmeškali! Pomocí hodinek C2 můžete také zkontrolovat počasí a nastavit budík. Můžete také na dálku ovládat svůj hudební přehrávač a fotoaparát smartphonu. K dispozici je také funkce stopek, časovače a mnoho dalšího.

V balení

  • Chytré hodinky
  • Uživatelská příručka
  • Nabíjecí kabel USB-A s magnetickým konektorem

Technické údaje: - USB kabel pro připojení k elektrické síti:

Značka Mibro
Název Mibro Watch C2
Model XPAW009
Barva Krémová
Rozměry 45 x 35,3 x 11,2 mm
Šířka řemínku 20 mm
Délka řemínku 248 mm
Hmotnost 34 g (včetně řemínku)
Materiál Plast + silikon
Displej 1,69″
Provozní doba Přibližně 7 dní (běžné používání) / Přibližně 30 dní (pohotovostní režim)
Způsob nabíjení Magnetický kabel
Bluetooth 5.0
Senzory Snímač srdečního tepu, snímač SpO2, akcelerometr
Vodotěsný 2ATM
Aplikace Mibro Fit
Podporované systémy Android 5.0 a vyšší, iOS 10.0 a vyšší (funkce se mohou lišit v závislosti na modelu chytrých hodinek, smartphonu a zemi).
Podporované jazyky Zjednodušená čínština, tradiční čínština, angličtina, francouzština, španělština, portugalština, ruština, japonština, thajština, arabština, indonéština, vietnamština, turečtina, němčina, italština, polština, perština.
Aktualizace OTA
044137
107 ks
6971619678079

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product