• 3% sleva u platby převodem
Chytré hodinky Mibro Watch T1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytré hodinky Mibro Watch T1

1 282 Kč (s DPH) 1 060 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytré hodinky Mibro Watch T1

Hledáte všestranné chytré hodinky, které se vám budou hodit každý den? Hodinky Mibro Watch T1 budou skvělou volbou! Zařízení umožňuje pohodlné telefonování (přes Bluetooth) a nabízí mnoho zajímavých funkcí, jako je sledování srdečního tepu a spánku, budík a čas. Umožňuje výběr z 20 sportovních režimů a jeho pohodlné ovládání zajišťuje barevný displej AMOLED.

Zůstaňte ve spojení

Přijímejte hovory z chytrých hodinek a pohodlně telefonujte. Už nemusíte pokaždé sahat po chytrém telefonu! Hodinky Mibro Watch T1 vás upozorní na příchozí zprávy - jsou kompatibilní s oblíbenými aplikacemi, jako jsou Facebook, Twitter, WhatsApp a Instagram. Už se nemusíte bát, že vám něco důležitého unikne!

Spousta užitečných funkcí

Využijte další funkce chytrých hodinek a usnadněte si život. Hodinky T1 umožňují vzdáleně ovládat fotoaparát a hudební přehrávač telefonu a mohou fungovat jako budík, časovač a stopky. Můžete je také použít ke kontrole času. K dispozici je také režim nerušit, spořič obrazovky a funkce, která pomáhá chytré hodinky lokalizovat. Zařízení také počítá kroky, spálené kalorie a další údaje.

Barevný displej AMOLED

Jasný, ostrý obraz, vynikající kvalita a živé, syté barvy - to jsou jen některé z výhod displeje AMOLED chytrých hodinek. Díky němu si můžete užívat pohodlné ovládání zařízení! Chcete si jeho vzhled přizpůsobit podle svých preferencí? Žádný problém - vyberte si jeden z mnoha dostupných designů ciferníku nebo nahrajte svou oblíbenou fotografii pomocí chytrého telefonu.

Vylepšený design

Chytré hodinky jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, takže vypadají skvěle a jsou velmi odolné. Zařízení je také velmi lehké a vodotěsné s odolností 2ATM. Nemusíte je sundávat, když si chcete umýt ruce nebo si zacvičit! Další výhodou hodinek je snadno ovladatelný ciferník, který vám umožní rychle měnit jejich ciferníky.

Pečujte o své zdraví s hodinkami Mibro

Nyní můžete lépe pečovat o své zdraví a rychle reagovat na znepokojující příznaky. Chytré hodinky jsou vybaveny novým snímačem srdečního tepu, který umožňuje sledovat srdeční tep až 24 hodin denně. Zařízení umožňuje měřit saturaci krve kyslíkem. T1 vám pomůže zlepšit kvalitu vašeho nočního odpočinku. Stačí využít funkci monitorování spánku!

Na výběr je 20 sportovních režimů

Vyberte si z 20 dostupných sportovních režimů a dosáhněte lepších výsledků ve svém oblíbeném sportu. Aerobik, běh, skipping, jóga nebo třeba jízda na kole? Určitě si najdete něco pro sebe! Chytré hodinky navíc automaticky rozpoznají běh. Po skončení tréninku zařízení vygeneruje podrobný souhrn, který můžete zkontrolovat v aplikaci a sdílet s přáteli (funkce je dostupná pouze pro některé režimy).

Vyčerpání baterie

Chytré hodinky jsou vybaveny odolnou baterií a čipem s nízkou spotřebou energie. Využívá pokročilý algoritmus, který optimalizuje jeho provoz. Díky tomu je lze plně nabítzařízení vydrží až 7 dní při každodenním používání nebo až 45 dní v pohotovostním režimu (když se nepoužívá nebo není připojeno k aplikaci). T1 také umožňuje přehrávat hudbu po dobu přibližně 5,5 hodiny nebo telefonovat po dobu přibližně 5 hodin.

V balení

  • Chytré hodinky
  • Uživatelská příručka
  • Nabíjecí kabel USB-A s magnetickým konektorem
Značka Mibro
Ni¡zev Mibro Watch T1
Model XPAW006
Rozměry 43,5 x 35 x 11,3 mm (bez snímače srdečního tepu)
Řada sítka 20 mm
Délka řetězu 248 mm
Hmotnost 51 g (včetně řetízku)
Materiál Kov + silikon
Displej 1,6â³ AMOLED HD
Reproduktor Ano
Mikrofon Ano
Doba provozu Přibližně 7 dní (běžné používání) / Přibližně 45 dní (pohotovostní režim)
Způsob nabíjení Magnetický kabel
Bluetooth 5.0
Senzory Optický snímač srdečního tepu, snímač SpO2, akcelerometr
Odolnost proti vodě 2ATM
Aplikace Mibro Fit
Podporované systémy Android 5.0 a vyšší, iOS 10.0 a vyšší (funkce se mohou lišit v závislosti na modelu chytrých hodinek, smartphonu a zemi).
Podporované jazyky Zjednodušená čínština, tradiční čínština, angličtina, francouzština, španělština, portugalština, ruština, thajština, arabština, indonéština, vietnamština, turečtina, němčina, italština, polština, perština.
Aktualizace OTA
044139
50 ks
6971619678017

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product