• 3% sleva u platby převodem
Chytré hodinky Mibro Watch GS
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytré hodinky Mibro Watch GS

1 634 Kč (s DPH) 1 350 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytré hodinky Mibro Watch GS

Vyberte si chytré hodinky, které vám usnadní každodenní život. Hodinky Mibro Watch GS vás upozorní na příchozí zprávy a hovory, nabízejí až 70 sportovních režimů a mohou se pochlubit až 24denní výdrží baterie. Mají také vestavěnou GPS. Jejich další výhodou je barevný displej AMOLED s funkcí Always on Display. Zařízení umí také monitorovat srdeční tep, spánek a saturaci krve kyslíkem.

Spolehlivý a efektivní provoz

Spolehlivý výkon chytrých hodinek zajišťuje inovativní dvoujádrový čip. Díky němu si můžete užívat plynulý a efektivní provoz zařízení. Model GS se vyznačuje také nízkou spotřebou energie, která se promítá do jeho dlouhé provozní doby. Za zmínku stojí také vestavěný 2,5D grafický procesor a obnovovací frekvence až 60 Hz.

Displej AMOLED Super-retina

Vychutnejte si ostrý, jasný obraz, bohaté detaily a živé barvy - tyto chytré hodinky jsou vybaveny špičkovým 1,43″ displejem AMOLED. Pokud chcete, přizpůsobte si jeho vzhled podle svých představ výběrem z dostupných designů ciferníku nebo nahráním vlastní fotografie. Model GS také podporuje funkci Always on Display, takže můžete kdykoli zkontrolovat čas, aniž byste museli stisknout jakékoli tlačítko.

Vestavěné navigační systémy

Chytré hodinky využívají pokročilé navigační systémy, jako jsou GPS, Beidou a GLONASS. To jim umožňuje rychle a přesně zaznamenávat trasy, po kterých se vydáte. Užijte si každou cestu a buďte si jisti, že vás zařízení nezklame. Už se nemusíte při navigaci spoléhat na svůj chytrý telefon!

Až 70 sportovních režimů

Dosáhněte špičkové kondice s Mibro. Chytré hodinky počítají spálené kalorie, měří uraženou vzdálenost a umožňují výběr ze 70 sportovních režimů. Jízda na kole, běh nebo lezení po skalách? Určitě si najdete něco, co se vám bude líbit! Navíc máte po tréninku přístup k podrobným informacím a statistikám - stačí použít aplikaci. Sledujte své pokroky a stanovte si další cíle, kterých chcete dosáhnout!

Pečujte o své zdraví

Nyní můžete lépe poznat své tělo a rychle reagovat na alarmující příznaky. Chytré hodinky umožňují měřit srdeční tep a saturaci krve kyslíkem a podporují monitorování spánku. Analýzou získaných informací zjistíte, jaké návyky stojí za to změnit, abyste konečně začali dostatečně spát. Zařízení také měří úroveň stresu a nabízí speciální dechová cvičení, která vám pomohou se uvolnit.

Mnoho užitečných funkcí

Někdo vám volá a vy to nemůžete zvednout? Odmítněte hovor a odešlete jednu z výchozích zpráv ze svých chytrých hodinek! To však nebrání tomu, aby zařízení Mibro GS nabízelo např.ncis. Zařízení mimo jiné umožňuje vzdáleně ovládat hudební přehrávač a fotoaparát smartphonu a nabízí funkce, jako je kalendář, stopky, budík, kompas, kalkulačka a například počasí.

Ideální pro každodenní použití

Navzdory svým rozsáhlým možnostem jsou chytré hodinky překvapivě lehké - váží pouhých 56,5 g. Zařízení je také velmi pohodlné. Vyznačuje se také voděodolností 5ATM, což znamená, že ho nemusíte sundávat ze zápěstí, když si jdete zacvičit, chcete si jít zaplavat, plánujete umýt nádobí nebo opustit dům v dešti. Nezastraší je ani stříkající voda nebo pot!

Odolná baterie

Chytré hodinky jsou vybaveny odolnou 460mAh baterií a vynikají nízkou spotřebou energie. Plné nabití vám zajistí až 24 dní běžného používání nebo až 100 dní v pohotovostním režimu. Pokud používáte systémy GPS, provozní doba hodinek je přibližně 15 hodin. K nabíjení zařízení použijte přiložený magnetický kabel.

V balení

  • Chytré hodinky
  • Uživatelská příručka
  • Kabel USB-A s magnetickým konektorem

Specifikace:

Značka Mibro
Název Mibro Watch GS
Model XPAW008
Rozměry Φ46,5 mm, tloušťka: 11,8 mm (bez snímače srdečního tepu)
Šířka řemínku 22 mm
Délka řemínku 248 mm
Hmotnost 56,5 g (včetně řemínku)
Materiál Kov + silikon
Displej AMOLED HD 1,43″
Provozní doba Přibližně 24 dní (běžné používání) / Přibližně 100 dní (pohotovostní režim)
Způsob nabíjení Magnetický kabel
Bluetooth 5.1
Senzory Optický snímač srdečního tepu, snímač SpO2, akcelerometr
Navigační systémy GPS + Beidou, GPS + GLONASS
Odolnost proti vodě 5ATM
Aplikace Mibro Fit
Podporované systémy Android 5.0 a vyšší, iOS 10.0 a vyšší (funkce se mohou lišit v závislosti na modelu chytrých hodinek, smartphonu a zemi).
Podporované jazyky Zjednodušená čínština, tradiční čínština, angličtina, francouzština, japonština, korejština, španělština, portugalština, ruština, thajština, arabština, řečtina, vietnamština, turečtina, němčina, italština, holandština, hebrejština, polština.
Aktualizace OTA
044140
31 ks
6971619677973

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product