• 3% sleva u platby převodem
Chytré hodinky QCY GTS S2 (černé)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytré hodinky QCY GTS S2 (černé)

1 074 Kč (s DPH) 888 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytré hodinky QCY GTS S2 (černé).

S2 jsou multifunkční chytré hodinky od společnosti QCY, které nejen měří vaše kroky a ukazují čas, ale také vám pomáhají pečovat o vaše tělo! Zařízení mimo jiné monitoruje váš spánek a srdeční tep a nabízí více než 100 sportů, ve kterých můžete měřit své pokroky! Upozorní vás na příchozí zprávy, hovory a oznámení z aplikací, jako je Facebook, Instagram, Twitter atd. a umožní vám spravovat hudební přehrávač a hovory. Kromě toho má řadu nezbytných funkcí, jako je budík a stopky. Je vybaven působivým displejem a spolupracuje s aplikací QCY. S2 je váš nový osobní asistent!

12QCY/S2-Black/4

Dlouhá životnost

Vaše chytré hodinky vás budou provázet dlouhou dobu! Při základním používání vydrží až 14 dní! Pokud je používáte ve spojení s aplikací, zařízení funguje 4 dny. Obáváte se, že vám odmítne posloužit v nesprávný čas? Žádné obavy! Zařízení S2 vám samo připomene, kdy je třeba dobít!

12QCY/S2-Black/3

Váš osobní asistent

S chytrými hodinkami QCY máte všechny potřebné informace na dosah ruky. Jedno malé zařízení vám umožní snadno spravovat hudbu, pořizovat fotografie, kontrolovat počasí nebo nastavovat budík. Bude vás informovat o příchozích hovorech a textových zprávách, stejně jako měřit úroveň stresu, emoce a pomůže vám zlepšit kvalitu vašeho dýchání.

12QCY/S2-Black/8

Dosahujte svých cílů a překonávejte další rekordy

S hodinkami S2 na zápěstí budete vždy vědět, jak daleko jste došli, kolik kroků jste udělali a kolik kalorií jste spálili. Chytré hodinky nabízejí více než 100 sportů, ve kterých můžete měřit své pokroky! Běh, aerobik, tanec? A co třeba jízda na kolečkových bruslích, pozemní hokej nebo lyžování? Vyberte si svůj oblíbený sport nebo objevte svou novou vášeň s QCY!

12QCY/S2-Black/7

Dohlédněte na své zdraví

Čím vás S2 ještě překvapí? Hodinky dokáží sledovat kvalitu vašeho spánku a vaše přirozené cykly. V aplikaci získáte přístup k záznamu všech potřebných informací a grafů o nich. Budete například vědět, zda vaše srdce pracuje, jak má, a v případě znepokojivých příznaků budete moci rychle reagovat. Zařízení také monitoruje úroveň nasycení krve kyslíkem a také menstruaci, takže můžete mít vždy po ruce přístup ke svému kalendáři!

12QCY/S2-Black/6

Pohodlný a praktický

Chytré hodinky jsou vybaveny silikonovým řemínkem, díky němuž je jejich používání velmi pohodlné. Materiál šetrný k pokožce zajišťuje pohodlí i při intenzivním tréninku. Zařízení je navíc vodotěsné podle normy IPX8, takže se nemusíte obávat kapek potu ani deště - vaše chytré hodinky jsou v bezpečí!

12QCY/S2-Black/10

Působivý displej

QCY S2 má 1,85palcový displej s 2,5D okraji. Zobrazuje obraz v plných barvách a HD kvalitě, čímž poskytuje úžasný vizuální zážitek. Na výběr je více než 100 ciferníků, takže si můžete snadno přizpůsobit vzhled svých chytrých hodinek. Vyberte si ten, který dokonale reprezentuje vaši postavu, nebo si ho změňte podle nálady!

12QCY/S2-Black/1

Neříkejte své hudbě sbohem

Hodinky S2 připojené k telefonu vám dávají možnost spravovat hudební přehrávač, takže bez ohledu na to, co právě děláte nebo kde se nacházíte, nemusíte vytahovat telefon, abyste změnili skladbu nebo spravovali hlasitost. Podívejte se, jak je to pohodlné!

12QCY/S2-Black/9

Mluvte svobodně

Někdo vám volá, ale vy nemáte po ruce telefon? Odpovězte ze svých chytrých hodinek! Jedním kliknutím můžete příchozí hovor přijmout! Hodinky S2 musí být připojeny k telefonu, aby fungovala funkce volání přes Bluetooth.

12QCY/S2-Black/2

Přiložené stránky

  • Chytré hodinky
  • Kabel
  • Manuální
Výrobce QCY
Model S2
Rozměry 43,7 x 36,4 x 12 mm
Rozměry řemínku 120,5 x 22 mm (dlouhá verze) ; 80,5 x 22 mm (krátká verze)
Hmotnost 18,3 g (hodinky) ; 40 g (řemínek)
Displej 1,85'' HD TFT
Rozlišení 240 x 280
Kapacita baterie 280 mAh
Životnost baterie 14 dní se základními funkcemi s1as* 4 dny při použití Bluetooth
Aplikace QCY
Kompatibilita Android verze 6.1 nebo vyšší/ iOS 12.0 nebo vyšší
Jazyk Angličtina, zjednodušená čínština, tradiční čínština, korejština, japonština, němčina, španělština, francouzština, italština, portugalština, arabština, polština, ruština, dánština, turečtina, indonéština, čeština.
Sportovní režimy Běžecký pás, stacionární kolo, jóga, švihadlo, trampolína, skok do výšky, skok do dálky, step-up, eliptický trenažér, dřepy, kliky, přítahy, prkno, gymnastika, veslování, pilates, chůze po schodech, posilování, cvičení břicha, jízda na koni, jízda na kole, horolezectví, turistika, basketbal, pozemní hokej, tenis, házená, bowling, volejbal, golf, tanec, tai-chi, lyžování, bojová umění....
Hlavní vlastnosti Počítání kroků, srdeční tep, kalorie, nasycení krve kyslíkem, sledování spánku, menstruace, dechová cvičení, sledování stresu, emoce, kalendář, hodiny, různé ciferníky na výběr, OTA aktualizace, ignorování hovorů, ovládání přehrávače, fotografie, stopky, oznámení o hovorech, oznámení SMS, budík, oznámení o aplikacích, oznámení o nízké spotřebě energie, počasí, časovač, vyhledávání telefonu, režim nerušit.
Oznámení Push Twitter, Facebook, Gmail, WhatsApp, Messenger, QQ, Wechat
Aplikace QCY APPS
049466
151 ks
6957141407950

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product