• 3% sleva u platby převodem
Smartwatch Mibro Watch C3 (Greece)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytré hodinky Mibro Watch C3 (Řecko)

989 Kč (s DPH) 817 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Produkt lze aktivovat pouze v Řecku. (Produkt lze aktivovat pouze v Řecku)

Chytré hodinky Mibro Watch C3

Hledáte všestranné chytré hodinky, které se vám budou hodit doma, v práci, při cvičení a dalších činnostech? Hodinky Mibro Watch C3 budou skutečným hitem! Nejenže vás upozorní na příchozí zprávy, ale umožní vám také telefonovat přes Bluetooth. Nabízí na výběr až ze 70 sportovních režimů a umí monitorovat srdeční tep, spánek a saturaci krve kyslíkem. Vyznačují se také výdrží baterie až 10 dní a velkým 1,85palcovým HD displejem. Poznámka: výrobek lze aktivovat pouze v Řecku.

Mibro/XPAW014-Mibro-Watch-C3/1

1,85palcový displej

Vychutnejte si pohodlný zážitek z chytrých hodinek. Hodinky Mibro Watch C3 jsou vybaveny 1,85palcovým HD displejem, který disponuje obnovovací frekvencí až 60 Hz a poskytuje kvalitní obraz téměř za jakýchkoli podmínek. Vzhled displeje si navíc můžete přizpůsobit podle svých představ - stačí použít aplikaci Mibro Fit. Mimo jiné v ní najdete originální dynamické vzory ciferníků!

Mibro/XPAW014-Mibro-Watch-C3/3

Zůstaňte v obraze

S hodinkami Mibro Watch C3 se nemusíte bát, že byste něco důležitého propásli. Chytré hodinky vás okamžitě upozorní na příchozí zprávy a hovory. S jeho pomocí můžete také pohodlně telefonovat! Takové řešení se bude skvěle hodit například v práci nebo při školení. Zařízení také umožňuje jedním kliknutím odmítnout hovor nebo odeslat volajícímu SMS.

Mibro/XPAW014-Mibro-Watch-C3/12

Výjimečný výkon

Zapomeňte na zadrhávání a zpoždění. Nízká spotřeba energie a dvoujádrová architektura zvýšily výkon procesoru chytrých hodinek až o 80 %. Nový čip Bluetooth 2 v 1 navíc zaručuje rychlejší a stabilnější připojení a 2,5D GPU umožňuje plynulý chod dynamických vzorů ciferníků.

Mibro/XPAW014-Mibro-Watch-C3/8

Zdokonalené v každém detailu

Díky kovovému rámu a elegantnímu, minimalistickému designu mohou hodinky Mibro Watch C3 dokonale doplnit jakýkoli styl. V nabídce najdete také 2 typy řemínků - silikonový a tkaný. Vyberte si ten, který nejlépe splňuje vaše očekávání! Další výhodou zařízení je voděodolnost (2ATM) - nemusíte je sundávat ze zápěstí, když cvičíte, myjete nádobí nebo prší. Kapky vody ani náhodné postříkání ho nijak neohrozí!

Mibro/XPAW014-Mibro-Watch-C3/9

V zájmu zdraví

Chytré hodinky jsou vybaveny novým a vylepšeným snímačem srdečního tepu 4PD, který podporuje technologii biometrické identifikace a poskytuje přesnější měření. Zařízení tak dokáže přesně monitorovat srdeční tep až 24 hodin denně! Zlepšete kvalitu svého odpočinku, okamžitě zjistěte případné abnormality a rychle reagujte na alarmující příznaky! Hodinky Mibro Watch C3 navíc dokáží sledovat váš menstruační cyklus.

Mibro/XPAW014-Mibro-Watch-C3/6

Spousta užitečných funkcí

S hodinkami Mibro Watch C3 máte na dosah ruky vše, co byste mohli potřebovat. Chytré hodinky vám mimo jiné umožní zkontrolovat počasí a nastavit budík. Monitorují také stres a nabízejí relaxační dechová cvičení. Poskytují také přístup ke kalendáři, a pokud sedíte v jednom place příliš dlouho, bude vám připomínat, že se máte pohnout. K dispozici je také funkce stopek a časovače. Hodinky také umožňují přehrávat hudbu a pořizovat fotografie na dálku pomocí fotoaparátu chytrého telefonu, který je s nimi spárován.

Mibro/XPAW014-Mibro-Watch-C3/10

Až 70 sportovních režimů

Vyberte si až ze 70 sportovních režimů, sledujte své pokroky a nastavte si další cíle, kterých chcete dosáhnout. Plavání, skákání, fotbal nebo třeba jóga? Určitě si najdete něco pro sebe! Tím však možnosti nekončí - když použijete režim běhu, jízdy na kole, chůze, horolezectví nebo jízdy na kolečkových bruslích a chytré hodinky jsou spárovány s chytrým telefonem, v aplikaci se vygenerují trasy vašeho tréninku (pomocí GPS vašeho telefonu). Informace o cvičení můžete také sdílet s přáteli!

Mibro/XPAW014-Mibro-Watch-C3/5

Až 10 dní provozu

Nebojte se, že budete muset chytré hodinky často nabíjet - hodinky Mibro Watch C3 se nevybijí příliš rychle. Při běžném každodenním používání je můžete používat až 10 dní. V základním režimu (když jsou hodinky zapnuté, ale nenosí se ani nejsou připojené k aplikaci) vydrží až 50 dní! Doba přehrávání hudby je přibližně 5,5 hodiny a doba hovoru přes Bluetooth je přibližně 5 hodin.

Mibro/XPAW014-Mibro-Watch-C3/11

V balení

  • Chytré hodinky Mibro Watch C3 (se silikonovým řemínkem)
  • Tkaný řemínek
  • Magnetický nabíjecí kabel
  • Uživatelská příručka
Značka Mibro
Název Mibro Watch C3
Model XPAW014
Rozměry (bez snímače srdečního tepu) 47 x 39,5 x 11,8 mm
Šířka řemínku 22 mm
Délka řemínku 254 mm
Hmotnost (včetně popruhu) 43,5 g
Materiál Kovový plast
Materiál řemínku Silikon, tkanina
Displej 1,85palcový dotykový displej HD
Reproduktor Hornový reproduktor s kompozitní membránou
Mikrofon Silikonový mikrofon odolný proti rušení
Doba provozu Denní používání: až 10 dní;
V základním režimu: až 50 dní;
Kapacita baterie 350 mAh
Nabíjecí port Magnetický port
Verze Bluetooth 5.3
Senzory Optický snímač srdečního tepu, snímač SpO2, akcelerometr
Odolnost proti vodě 2ATM
Aplikace Mibro Fit
Kompatibilní systémy Android 5.0 a vyšší, iOS 10.0 a vyšší (funkce se mohou lišit v závislosti na modelu chytrých hodinek, smartphonu a zemi)
Počet sportovních režimů 70
Podporované jazyky chytrých hodinek Zjednodušená čínština, tradiční čínština, angličtina, francouzština, japonština, španělština, portugalština, ruština, thajština, arabština, vietnamština, turečtina, indonéština, perština, němčina, italština, nizozemština, hebrejština, polština, řečtina, dánština, švédština, norština, finština, ukrajinština, čeština, slovinština, maďarština, rumunština, srbština, estonština, lotyština, litevština, malajština.
Oznámení Hovory, SMS, Gmail, Skype, Twitter, Facebook, WhatsApp, Instagram, VK, Snapchat atd.
Jazyky zpráv Synchronizace se softwarem chytrých hodinek
Další funkce Připojení Bluetooth, ovládání hudebního přehrávače, přehrávání hudby, ovládání fotoaparátu smartphonu (pořizování snímků zatřesením hodinek SmartWatch), poloha hodinek, oznámení o příchozím hovoru, odmítnutí hovoru, nevolat. rušivý režim, upozornění na zprávy aplikací, světové hodiny, budík, počasí, časovač, stopky, zámek obrazovky
Aktualizace OTA
054048
148 ks
6971619678741

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product