• 3% sleva u platby převodem
Hodinky SmartWatch HiFuture FutureFit Zone 2 (růžové)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytré hodinky HiFuture FutureFit Zone 2 (růžové)

847 Kč (s DPH) 700 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytré hodinky HiFuture FutureFit Zone 2 (růžové).

Nejsou to jen další hodinky. Zone 2 od společnosti HiFuture jsou chytré hodinky, které vás potěší svým 1,96palcovým IPS displejem a živým barevným provedením. Nyní máte přístup k notifikacím, zprávám a telefonním hovorům na dosah ruky. Zařízení drží krok s aktivními s výdrží až 7 dní používání na jedno nabití. Zone 2 monitoruje váš trénink a měří životní funkce a je vodotěsný podle normy IP68, takže ho budete používat bez omezení! K dispozici je také více než 100 designů ciferníků, které vyhoví různým vkusům.

HiFuture/FutureFit-Zone2-pi1

Krásný obraz na vašem zápěstí

Zone 2 nabízí 1,96palcový displej s rozlišením 240 x 286 a potěší vás živými, realistickými barvami! Díky displeji je navigace v oznámeních intuitivní, takže používání zařízení se stane potěšením. Chytré hodinky poskytují více než 100 barevných ciferníků, takže si můžete vzhled displeje přizpůsobit své náladě a preferencím a každý den si užívat vizuální hostinu.

HiFuture/FutureFit-Zone2-pi2

Vytvořeno s ohledem na aktivní lidi

Nyní můžete zůstat ve spojení bez ohledu na to, co právě děláte. Zone 2 podporuje bezdrátové telefonní hovory, takže můžete volat a přijímat hovory přímo ze zápěstí. Navíc pokud je pro vás důležitá mobilita, je tento model určen právě pro vás. Jedno nabití zajistí až 7 dní používání, takže se nemusíte starat o příliš časté nabíjení.

HiFuture/FutureFit-Zone2-pi3

Připraven na každou výzvu

Ať už se věnujete jakémukoli sportu, model Zone 2 je připraven na každou výzvu! Chytré hodinky jsou voděodolné podle normy IP68, což znamená, že jim nic nebrání doprovázet vás při plavání, potápění a dalších podvodních aktivitách. Stříkající voda ani ponoření hodinky nepoškodí.

HiFuture/FutureFit-Zone2-pi4

Zdraví pod kontrolou

Měření srdečního tepu, kvality spánku, úrovně stresu - s chytrými hodinkami Zone 2 máte vše pod kontrolou. Zařízení měří srdeční tep v reálném čase, takže máte přístup k informacím o své kondici během tréninku, každodenních aktivit i odpočinku. Berte tyto parametry v úvahu a vědomě zlepšujte svou pohodu.

HiFuture/FutureFit-Zone2-pi5

Získávejte kroky, trénujte a dosahujte cílů

Zóna 2 je také pravidelným měřením kroků. Stanovte si cíle a užívejte si každodenní dávku motivace k překonávání vlastních rekordů. Chytré hodinky také zobrazují počet spálených kalorií při každé aktivitě, což je snadný referenční bod při tréninku. Hodinky Zone 2 mají více než 100 sportovních režimů, takže se stanou vaším spojencem na cestě za kondicí.

HiFuture/FutureFit-Zone2-pi6

Součástí balení je

  • Chytré hodinky
  • Nabíječka
  • Uživatelská příručka
Výrobce HiFuture
Model Zóna 2
Barva Růžová
Velikost 53 x 39,2 x 11 mm
Rozlišení 1,96TFT/ 240 x 286
Dotyková obrazovka OGS Full touch
Kapacita baterie 300 mAh
Způsob nabíjení Magnetické nabíjení
055733
40 ks
6972576181251

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product