• 3% sleva u platby převodem
Hodinky SmartWatch HiFuture FutureGo Pro (černé)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytré hodinky HiFuture FutureGo Pro (černé)

1 981 Kč (s DPH) 1 637 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytré hodinky HiFuture FutureGo Pro (černé)

FutureGo Pro jsou kvintesencí luxusu. Tyto chytré hodinky vyrobené z nerezové oceli vynikají působivou nositelností a elegantním designem. Výdrž baterie tohoto modelu dosahuje až 20 dní, během nichž může zařízení sledovat kvalitu vašeho spánku, srdeční tep nebo kvalitu vašeho tréninku. Umožňuje přijímat hovory, zprávy a oznámení, a to vše na krásně barevném displeji.

HiFuture/FutureGo-Pro-black1

Úžasné barvy

Chytré hodinky FutureGo Pro jsou vybaveny 1,32palcovým displejem TRUCOLOR GEN2, který poskytuje obraz v kvalitě Full HD s rozlišením 360 x 360. Displej zobrazuje všechny barvy, které jsou součástí hodinek. Efektivně zobrazuje živé barvy, které potěší každého uživatele. Zároveň je překvapivě efektivní.

HiFuture/FutureGo-Pro-black2

Dopřejte si dotek luxusu

Pokud oceníte eleganci a kvalitu, je tento model určen právě vám. Elegantní pouzdro z nerezové oceli zajišťuje odolnost proti zkouškám každodenního používání. Ciferník je opatřen stupněm vodotěsnosti 3ATM, takže je odolný proti stříkající vodě a náhodnému kontaktu s vodou. Přístroj vás tak může doprovázet při každodenních aktivitách bez obav z poškození. Jedná se o solidní, exkluzivní chytré hodinky, které budou držet krok s vaším rytmem!

HiFuture/FutureGo-Pro-black3

Ještě delší doba provozu

FutureGo Pro vás bude doprovázet všude. Nemusíte se bát, že by se během dlouhé cesty vybil. Baterie s kapacitou 430 mAh zajistí 20 dní provozu na jedno nabití. To je jedna z nejoblíbenějších vlastností tohoto modelu - nemusíte se omezovat na jeden režim, abyste si mohli užívat dlouhou provozní dobu zařízení.

HiFuture/FutureGo-Pro-black4

Životně důležité funkce pod neustálou kontrolou

Tyto chytré hodinky jsou vaším spojencem v péči o vaši pohodu. Byly vytvořeny, aby vám pomohly zlepšit vaši každodenní rutinu. Měří váš srdeční tep, saturaci krve kyslíkem a spánkový cyklus a v reálném čase vám posílá upozornění, která vám pomohou zlepšit vaše návyky a cítit se díky tomu lépe.

HiFuture/FutureGo-Pro-black5

Synchronizace relevantních dat

Je důležité mít aktuální data. S FutureGo Pro vám neunikne žádná důležitá informace. Chytré hodinky ukládají data a poskytují vám informace, jakmile se v telefonu objeví oznámení. Nemusíte ho tedy nosit s sebou, abyste zůstali v kontaktu se svými blízkými nebo když čekáte na důležitý hovor. Prostě se věnujte své práci a chytré hodinky vám dají vědět, až je budete potřebovat.

HiFuture/FutureGo-Pro-black6

Součástí balení jsou stránky

  • Chytré hodinky (včetně standardního řemínku),
  • magnetický nabíjecí kabel, uživatelská příručka,
  • nástroj pro nastavení řemínku
Výrobce: HiFuture
Model FutureGo Pro
Barva Černá
Materiál FHD
Rozlišení 1.32" 360 x 360
Dotyková obrazovka Tvrzené stránky sklo + povrchová úprava proti otiskům prstů
Kapacita baterie 430 mAh
Způsob nabíjení Magnetické nabíjení
Teoretická doba nabíjení Přibližně 2 hodiny
Materiály FHD
Šířka 22 mm
Přezka Buckle
Podporovaná zařízení Andriod7.0 a vyšší, IOS12.0 a vyšší
055736
33 ks
6972576180902

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product