• 3% sleva u platby převodem
Hodinky SmartWatch HiFuture Future Aura (stříbrné)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytré hodinky HiFuture Future Aura (stříbrné)

2 123 Kč (s DPH) 1 755 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytré hodinky HiFuture Future Aura (stříbrné)

Future Aura jsou elegantní chytré hodinky. Je to nejen funkční zařízení, ale také skvělý doplněk vašeho šatníku. Jsou vybaveny 1,08palcovým barevným displejem AMOLED a poskytují úžasný vizuální zážitek. Díky němu můžete zlepšovat svou kondici a měřit své výkony v mnoha sportech. Zařízení také monitoruje váš zdravotní stav a poskytuje přehledné informace o jeho kvalitě po dobu 7 dní bez přerušení nabíjení. Hodinky jsou vodotěsné, takže vás mohou doprovázet v každé situaci.

HiFuture/Future-Aura-silver/1

Nechte se pohltit barvami

Chytré hodinky mají 1,08palcový displej, na kterém je navigace v nastaveních a funkcích jednoduchá a zábavná. Za úžasný vizuální zážitek je zodpovědný displej AMOLED. Na zápěstí uvidíte čistý obraz plný působivých barev. Přizpůsobte si vzhled displeje a nastavte si jednu z více než 100 barevných voleb, aby hodinky Future Aura odrážely vaši náladu.

HiFuture/Future-Aura-silver/2

Rychlé připojení z chytrých hodinek

Užívejte si svobodu a mobilitu, kterou hodinky Future Aura poskytují. Chytré hodinky vám umožní ukládat důležité kontakty a telefonovat, aniž byste museli vytahovat telefon. Jednoduše zvedněte nebo vytočte číslo a užijte si čistý hovor. Nemůžete přijmout hovor? Použijte displej k odeslání krátké textové zprávy s důležitými informacemi.

HiFuture/Future-Aura-silver/5

Váš osobní asistent

Future Aura vám umožní pracovat podle vlastního rytmu. Pokud jste byli celý den zaneprázdněni, zařízení vám připomene, abyste si udělali přestávku. Bude také monitorovat vaši tepovou frekvenci během každodenních činností a tréninku, takže můžete snadno zvládat stres a dokonce rychle odhalit případné problémy. Future Aura vám také bude zasílat upozornění na události, které jsou pro vás důležité, takže už nikdy nezapomenete na důležité datum nebo nepřijdete pozdě na schůzku.

HiFuture/Future-Aura-silver/6

Neomezená podpora 7 dní v týdnu

Nemusíte si dělat starosti s častým nabíjením chytrých hodinek. Zařízení podporuje magnetické nabíjení, které trvá přibližně 2 hodiny. Tato doba poskytuje dostatek energie, aby vás hodinky Future Aura podporovaly při každodenních povinnostech po celý týden. Navíc nemusíte hodinky sundávat, když myjete nádobí nebo jdete do bazénu. Chytré hodinky jsou vodotěsné podle normy IP68, takže vás mohou doprovázet bez omezení!

HiFuture/Future-Aura-silver/9

Součástí balení je

  • Chytré hodinky (včetně standardního řemínku),
  • Magnetický nabíjecí kabel,
  • Uživatelská příručka,
  • nástroj pro nastavení popruhu;
Výrobce HiFuture
Model Aura
Barva Stříbrná
Displej AMOLED
Velikost 1,08"
Rozlišení 340 × 340
Dotyková obrazovka Tvrzené sklo + povrchová úprava proti otiskům prstů
Kapacita baterie 160 mAh
Způsob nabíjení Magnetické nabíjení
Teoretická doba nabíjení Přibližně 2 hodiny
Materiály AMOLED
Šířka 20 mm
Minimální a maximální rozměry zápěstí 150-200 mm
Podporovaná zařízení Andriod7.0 a vyšší, IOS12.0 a vyšší
055746
23 ks
6972576181183

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product