• 3% sleva u platby převodem
Hodinky SmartWatch HiFuture Future Aura (růžové)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytré hodinky HiFuture Future Aura (růžové)

1 981 Kč (s DPH) 1 637 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytré hodinky HiFuture Future Aura (růžové)

Future Aura jsou elegantní chytré hodinky. Je to nejen funkční zařízení, ale také skvělý doplněk vašeho šatníku. Je vybaven 1,08palcovým barevným displejem AMOLED a poskytuje neuvěřitelný vizuální zážitek. Díky němu můžete zlepšovat svou kondici a sledovat své výkony v různých sportovních disciplínách. Zařízení také monitoruje váš zdravotní stav a poskytuje přehledné informace o jeho kvalitě po dobu 7 dní bez nutnosti nabíjení. Hodinky jsou vodotěsné, takže vás mohou doprovázet v každé situaci.

HiFuture/Future-Aura-rose/4

Nechte se pohltit barvami

Chytré hodinky jsou vybaveny 1,08palcovým displejem, který usnadňuje a zpříjemňuje navigaci v nastavení a funkcích. Displej AMOLED poskytuje úžasný vizuální zážitek. Na zápěstí uvidíte jasný obraz plný působivých barev. Přizpůsobte si vzhled displeje a nastavte si jeden z více než 100 barevných ciferníků, které budou odrážet vaši náladu pomocí Future Aura.

HiFuture/Future-Aura-rose/2

Rychlé připojení z chytrých hodinek

Užívejte si svobodu a mobilitu, kterou vám hodinky Future Aura poskytují. Chytré hodinky vám umožní ukládat důležité kontakty a telefonovat, aniž byste museli vytahovat telefon. Jednoduše zvedněte nebo vytočte číslo a užijte si čistý hovor. Nemůžete přijmout hovor? Pomocí displeje můžete odeslat krátkou textovou zprávu s důležitými informacemi.

HiFuture/Future-Aura-rose/1

Váš osobní asistent

Future Aura vám pomůže udržet se v souladu s vaším rytmem. Pokud jste celý den na cestách, zařízení vám připomene, abyste si udělali přestávku. Monitoruje také vaši tepovou frekvenci během každodenních činností a cvičení, což usnadňuje zvládání stresu a rychlé odhalení případných problémů. Future Aura vám také bude posílat upozornění na události, které jsou pro vás důležité, takže už nikdy nezapomenete na důležité datum nebo nepřijdete pozdě na naplánovanou schůzku.

HiFuture/Future-Aura-rose/8

Neomezená podpora 7 dní v týdnu

Nemusíte se starat o časté nabíjení chytrých hodinek. Zařízení podporuje magnetické nabíjení, které trvá přibližně 2 hodiny. Tato doba poskytuje dostatek energie, aby vás hodinky Future Aura podporovaly po celý týden při plnění každodenních úkolů. Navíc nemusíte hodinky sundávat, když myjete nádobí nebo jdete do bazénu. Chytré hodinky jsou vodotěsné s krytím IP68, takže vás mohou doprovázet bez omezení!

HiFuture/Future-Aura-rose/5

Součástí balení je

  • Chytré hodinky (včetně standardního řemínku),
  • Magnetický nabíjecí kabel,
  • Uživatelská příručka,
  • nástroj pro nastavení popruhu;
Výrobce HiFuture
Model Aura
Barva Rose
Zobrazit AMOLED
Velikost 1.08"
Rozlišení 340 × 340
Dotyková obrazovka Tvrzené sklo + povrchová úprava odolná proti otiskům prstů
Kapacita baterie 160 mAh
Způsob nabíjení Magnetické nabíjení
Teoretická doba nabíjení Přibližně 2 hodiny
Materiály AMOLED
Šířka 20 mm
Minimální a maximální velikost zápěstí 150-200 mm
Podporovaná zařízení Android 7.0 a novější, iOS 12.0 a novější
055747
21 ks
6972576181190

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product