• 3% sleva u platby převodem
HiFuture FUSION Earbuds Black
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sluchátka HiFuture FUSION Earbuds Black

1 363 Kč (s DPH) 1 126 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Sluchátka HiFuture FUSION (černá)

Ponořte se při hraní her do virtuálního světa a při poslechu oblíbených skladeb si připadejte jako na hudební scéně. Bezdrátová sluchátka HiFuture FUSION Earbuds podporují hybridní technologii ANC, dekódování zvuku LDAC a jsou vybavena inteligentními mikrofony pro dosažení nejvyšší úrovně pohlcení během zábavy. Jejich výdrž baterie dosahuje až 40 hodin na jedno nabití, Bluetooth 5.3 zajišťuje stabilitu připojení a vodotěsnost IPX5 eliminuje omezení při používání.

HiFuture/FUSION-Black/3

Bezkonkurenční kvalita zvuku díky LDAC

Sluchátka HiFuture FUSION vám umožní znovu objevit každou hudební skladbu. Podpora pokročilého kodeku LDAC umožňuje streamovat hudbu ve výjimečné kvalitě - připravte se na bohatství detailů a dokonalou čistotu zvuku!

HiFuture/FUSION-Black/10

Technologie ANC a ENC

Nic vás nebude rušit při poslechu vybraného zvuku ani při vedení telefonních hovorů s blízkými. Sluchátka HiFuture FUSION Earbuds využívají hybridní redukci šumu (ANC) a 6 mikrofonů - včetně 4 s funkcí ENC s umělou inteligencí, které společně eliminují rušivé vlivy prostředí. Vychutnejte si pohodlné hovory a hudbu i v tom nejhlučnějším prostředí.

HiFuture/FUSION-Black/11

Zatřes virtuální arénou

Pro herní nadšence nabízí HiFuture speciální herní režim, který snižuje zpoždění zvuku na naprosté minimum. Toto řešení umožňuje dokonalou synchronizaci herní akce a zvuku v reálném čase, takže můžete rychle reagovat na každý pohyb soupeře. Hrajte jako profesionál se sluchátky FUSION Earbuds!

HiFuture/FUSION-Black/2

Spolehlivé připojení Bluetooth 5.3

Zapomeňte na zpoždění. Sluchátka HiFuture FUSION Earbuds využívají nejnovější technologii Bluetooth 5.3, která zajišťuje vždy rychlé a stabilní připojení. Vaší zábavě nebude nic bránit!

HiFuture/FUSION-Black/1

Odolnost, která mění pravidla hry

Se sluchátky HiFuture FUSION Earbuds se nemusíte starat o časté nabíjení. Sluchátka nabízejí až 40 hodin přehrávání, což vám umožní užívat si hudbu po celý víkend - odteď bude váš oblíbený playlist vždy s vámi!

HiFuture/FUSION-Black/5

Praktický design, který ohromí

Model FUSION vyniká moderním designem a elegantním minimalistickým profilem, který nejenže sleduje nejnovější trendy, ale také poskytuje ergonomické pohodlí pro celodenní nošení. Vodotěsnost IPX5 navíc umožňuje bezstarostné používání sluchátek v deštivých dnech a při intenzivním tréninku.

HiFuture/FUSION-Black/4
Výrobce: HiFuture
Model FUSION
Verze Bluetooth 5.3
Životnost baterie Přibližně 40 hodin
Nabíjecí port USB-C
Vodotěsnost IPX5
Barva Černá
058431
37 ks
6972576181442

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product