• 3% sleva u platby převodem
Smartwatch Mibro Watch T2 Light (Gold)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytré hodinky Mibro Watch T2 Light (zlaté)

1 867 Kč (s DPH) 1 543 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytré hodinky Mibro Watch T2 Light (zlaté)

S hodinkami Mibro Watch T2 Light získáte nepřetržitý přístup k oznámením. Chytré hodinky nabízejí různé funkce, které můžete využívat každý den. K dispozici máte připojení Bluetooth, sledování zdravotního stavu, GPS a mnoho dalšího. Navíc jsou voděodolné 2ATM a nabízejí 105 sportovních režimů, takže si v nich každý najde to své. Podívejte se, čím vás ještě může překvapit!

Mibro/Watch-T2-Light-Gold/6

Bluetooth 5.3

Užijte si spolehlivý výkon hodinek Watch T2 Light. Chytré hodinky jsou vybaveny duálním čipem Bluetooth 5.3, což se projeví stabilním připojením mezi vaším smartphonem a hodinkami. Navíc zajišťuje nižší spotřebu energie a zlepšuje provoz 2,5D GPU o 80 %, čímž zaručuje plynulý provoz zařízení.

Mibro/Watch-T2-Light-Gold/11

Přijímání telefonních hovorů

Chytré hodinky nabízejí připojení Bluetooth, takže můžete rychle a pohodlně přijmout telefonní hovor, když jste v posilovně, v práci apod. Příchozí hovor můžete také odmítnout zasláním zprávy SMS na dané číslo. Poznámka: funkce je k dispozici pro chytré hodinky se systémem Android 6.0 nebo novějším.

Mibro/Watch-T2-Light-Gold/1

Displej AMOLED HD

S hodinkami Mibro Watch T2 Light získáte pohodlný přístup k oznámením. Chytré hodinky jsou vybaveny 1,75" displejem AMOLED HD s rozlišením 390 x 450 bodů. Rozlišení 340 PPI navíc poskytuje široký barevný gamut, takže obraz je jasný a detailní. Můžete si také nastavit jeden z mnoha dostupných spořičů obrazovky. Kromě toho jsou v aplikaci k dispozici různé designy ciferníku, které umožňují přizpůsobit vzhled hodinek.

Mibro/Watch-T2-Light-Gold/2

GPS a barometr

Chytré hodinky mají vestavěnou GPS a podporují systémy Beidou, GLONASS, Galileo a QZSS. Díky tomu poskytuje informace o vaší poloze s vysokou přesností a umožňuje zaznamenat trasu, kterou jste urazili. Kvalitní šestiosý snímač hodinek BOSCH-BMI270A navíc přesně zaznamenává každý pohyb při pohybu zápěstí. Barometr zase měří vaši aktuální nadmořskou výšku a tlak - ideální pro horolezectví.

Mibro/Watch-T2-Light-Gold/4

Monitorování spánku

Chytré hodinky nabízejí funkci monitorování spánku, během níž zaznamenávají údaje o vašich spánkových fázích, jako je REM, nebo spánek. Poté vygeneruje zprávu s informacemi, jako je délka nebo kvalita spánku. To vám pomůže lépe poznat své biologické hodiny a odstranit špatné návyky.

Mibro/Watch-T2-Light-Gold/9

Péče o zdraví

Chytré hodinky vám pomohou ještě lépe pečovat o své zdraví. Vestavěný snímač 4PD matrix přesně měří vaši tepovou frekvenci po celý den, nasycení krve každou hodinu a úroveň stresu a nabízí dechová cvičení. Navíc poskytuje funkci menstruačního kalendáře a sleduje různé fáze vašeho cyklu.

Mibro/Watch-T2-Light-Gold/10

105 sportovních režimů

Vedete aktivní životní styl nebo chcete zvýšit efektivitu svých tréninků? Pokud ano, hodinky Mibro Watch T2 Light vám jistě přijdou vhod. Chytré hodinky nabízejí až 105 sportovních režimů - k dispozici máte plavání, jógu, tenis, běh, basketbal a další. K dispozici je pro každého něco. Chytré hodinky také generují zprávy o cvičení a zobrazují tipy, takže můžete sledovat své pokroky a ještě více si přizpůsobit cvičení.

Mibro/Watch-T2-Light-Gold/8

Vodotěsné a pohodlné

Cvičte bez obav i v dešti. Chytré hodinky jsou voděodolné 2ATM, takže je můžete úspěšně nosit i při intenzivním tréninku. Hodinky však nepoužívejte při potápění, surfování apod. Hodinky Mibro Watch T2 Light jsou také pohodlné a při jejich nošení nebudete mít žádné nepříjemné pocity. Můžete si také vybrat ze 2 typů řemínků: koženého a silikonového, takže si můžete vybrat ten pravý pro vás (sada obsahuje silikonový řemínek).

Mibro/Watch-T2-Light-Gold/5

Ještě více doplňkových funkcí

Zapomněli jste klíče nebo kartu od dveří? S hodinkami Mibro Watch T2 Light to není problém. Pomocí chytrých hodinek můžete rychle a pohodlně otevřít dveře pouhým přiblížením hodinek ke dveřím. Poznámka: funkce je k dispozici pro zařízení s podporou NFC a hodinkám lze přiřadit až 3 přístupové karty. Produkt také umožňuje zkontrolovat předpověď počasí, spravovat hudební přehrávač, zapnout budík nebo stopky a mnoho dalšího.

Mibro/Watch-T2-Light-Gold/3

Dlouhá pracovní doba

Chytré hodinky můžete volně používat bez obav z náhlého vybití. Hodinky mají baterii s dlouhou výdrží, která umožňuje přibližně 10 dní provozu při každodenním používání. Pokud však používáte funkci GPS, dosahuje provozní doba 15 h a při poslechu hudby asi 4,5 h. Na druhou stranu v pohotovostním režimu vydrží chytré hodinky 45 dní. Procentuální ukazatel stavu baterie vám umožní sledovat její úroveň v reálném čase a včas obnovit energii - nabíjení zabere přibližně 3 h.

Mibro/Watch-T2-Light-Gold/7

Přiložené stránky

  • chytré hodinky
  • silikonový řemínek
  • uživatelská příručka
  • magnetický nabíjecí kabel USB-A
SMARTWATCH
Výrobce Mibro
Model T2
Barva Zlatá
Rozměry číselníku 50,95 × 36,67 × 11,3 mm
Materiál Kov, plast, silikon
Hmotnost 54,13 g (hodinky se silikonovým řemínkem)
Voděodolnost IP67
Reproduktor Ano
Mikrofon Ano
STRAP
Materiál Silikon
Šířka 22 mm
Délka 254 mm
BLUETOOTH
Verze Bluetooth 5.3
Dosah Bluetooth 10 m
DISPLEJ
Typ Amoled HD
Velikost 1,75"
Rozlišení 390 x 450
Materiál Sklo
BATERIE
Kapacita 300 mAh
Způsob nabíjení Magnetický kabel
Doba nabíjení Přibližně. 3 h
Pracovní doba Přibližně. 10 dní
Pracovní doba v pohotovostním režimu Přibližně. 45 dní
APP
Název Mibro Fit
Kompatibilita Android 5.0 a novější, iOS 10.0 a novější
JAZYKY
Systém Zjednodušená čínština, tradiční čínština, angličtinaish, francouzština, japonština, korejština, španělština, portugalština, ruština, thajština, arabština, vietnamština, turečtina, indonéština, perština, němčina, italština, holandština, hebrejština, polština, řečtina, dánština, švédština, norština, finština, ukrajinština, čeština, slovenština, maďarština, rumunština, srbština, estonština, lotyština, litevština, malajština.
Podporováno aplikací zjednodušená čínština, tradiční čínština, angličtina, francouzština, japonština, korejština, španělština, portugalština, ruština, thajština, arabština, vietnamština, turečtina, indonéština, perština, němčina, italština, holandština, hebrejština, polština, řečtina, dánština, švédština, norština, finština, ukrajinština, čeština, slovenština, maďarština, rumunština, srbština, estonština, litevština, lotyština, malajština.
SPORT
Sportovní režimy Venkovní běh, běhání, chůze, pěší turistika, závodní chůze; jízda na kole, venkovní plavání; treking, triatlon, jízda na kolečkových bruslích, lezení po skalách, horolezectví, skateboarding, parkour, pouštění draků, frisbee, čtyřkolky, jízda na koni; Skipping, posilování, eliptický trenažér, dřepy, kliky, volný trénink, step, chůze na trenažéru, aerobik, jóga, pilates, veslování, šplh, trénink s činkami, trénink s činkami, posilování, strečink, cross-training, vysoce intenzivní intervalový trénink, hip hop, zumba, společenské tance, břišní tance, jazz, latinskoamerické tance, balet; Basketbal, fotbal, badminton, pingpong, tenis, ragby, kulečník, bowling, volejbal, shuttlecock, házená, baseball, softball, kriket, plážový fotbal, plážový volejbal, gateball, hokej, squash, vodní míč, vybíjená, golf, zápas, bojová umění, tai-či, Thajský box, Judo, Taekwondo, Box, Karate, Šerm, Kendo, Paddle board, Vodní pólo, Vodní sporty, Sculling, Potápění, Šnorchlování, Surfování, Plachtění, Jízda na kajaku, Motorové čluny, Venkovní bruslení, Halové bruslení, Curling, Sněhové sporty, Pozemní hokej, Sněžné skútry, Sáňkování; lukostřelba, rybolov
FUNKCE
Sledujte Srdeční tep, SpO2, Vzdálenost, Dýchání při cvičení, Krevní tlak, Monitorování spánku, Časovač, Budík, Stopky, Kalkulačka, Kalendář, Počasí, Menstruační kalendář, Vyhledání telefonu, Připojení Bluetooth, Ovládání hudby, Přehrávání hudby, Připomenutí zprávy z aplikace, Připomenutí příchozího hovoru, Monitorování zdravotního stavu
Aplikace Push oznámení aplikace, upozornění na počasí, upozornění na příchozí hovor, monitorování zdraví, správa kontaktů, nalezení hodinek, vzdálené fotografie, nastavení vodního ciferníku, záznam pohybu, monitorování spánku
059764
50 ks
6971619679090

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product