• 3% sleva u platby převodem
LS3153 hrazda závěsná samovzpěrná
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LS3153 hrazda závěsná samovzpěrná

Víceúčelová hrazda s výhodou jednoduchého a rychlého upevnění do dveří, která se dá použít i na další fitness posilování.
980 Kč (s DPH) 810 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Díky posilovací závěsné hrazdě LS3153 si zlepšíte kondici a posílíte horní polovinu těla, zejména zádové svaly, svaly na rukou a břišní svaly. U tohoto modelu jsou součástí balení i závěsné rukávy pro pohodlnější opření rukou při posilování břicha. Oproti šroubovací hrazdě do zárubní nabízí závěsná hrazda více možností úchopů pro širší škálu cviků. Hrazda se jednoduchým manévrem zavěsí do dveřních zárubní. Je ovšem třeba nad zárubně přivrtak kotvicí háky, do kterých se horní část hrazdy zahákne. Po cvičení se hrazda jednoduchým pohybem z háků sejme. Výhodou hrazdy je, že ji lze dále použít jako cvičební pomůcku pro cvičení na zemi nebo jako opěrky pro posilování kliků. K hrazdě si můžete doobjednat i několik odporových gum, díky kterým si zkvalitníte svůj trénink. Rázem se tak můžete více soustředit na jednotlivé svalové partie. Expandery zároveň využijete i jako případnou dopomoc při cvičení například shybů. To stejné platí s kvalitnější úchopem. Na hrazdu lze nasadit také široké gripy, které mnohem více stimulují svalstvo paží.
19854_19854
15 ks
6951376107555
Varianta
19854
Země původu
Čína
Celní sazebník
95069190

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product