• 3% sleva u platby převodem
Dotykowy włącznik światła WiFi + RF 433 Sonoff T3 EU TX (2-kanałowy)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonoff T3 EU TX WiFi + RF 433 dotykový spínač světla (2-kanálový)

497 Kč (s DPH) 411 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Inteligentní spínač

Sonoff TX je dotykový a inteligentní spínač světla. Lze jej ovládat pomocí aplikace přes WiFi nebo klasicky dotykem. Světlo můžete rozsvítit v kterékoli místnosti v domě, ať jste kdekoli. Je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, jako je žáruvzdorný ABS a tvrzené sklo, zaručuje bezpečnost a dokonale se hodí do každé místnosti. Jemné osvětlení spínače decentně podtrhuje jeho design. a zviditelní ji v noci.




Kontrola všech členů domácnosti

Pomocí aplikace můžete ostatním uživatelům snadno předat kontrolu nad osvětlením.




Podpora

Uživatelé mohou připojená zařízení ovládat na dálku prostřednictvím bezplatné aplikace eWeLink, která je k dispozici na platformách iOS a Android. Možné je také dotykové ovládání a dálkové ovládání (433 MHz). Připojením k síti se stav zařízení okamžitě synchronizuje, takže aplikace vždy zobrazuje aktuální údaje. Díky tomu máte nadměrnou spotřebu energie ve své domácnosti plně pod kontrolou.





Inteligentníovládání

Můžete si nastavit vlastní plány automatického zapínání a vypínání spotřebičů v určitou dobu nebo po uplynutí určitého času.




Mobilní ovládání

Díky možnosti ovládat světla prostřednictvím aplikace můžete snadno zapínat a vypínat světla v domácnosti, když jste pryč. Aplikace se velmi snadno používá a umožňuje vybrat konkrétní spínač. Už se nemusíte obávat, že necháte rozsvícené světlo.




Specifikace

Model T3EU2C-TX
Napětí 100~240 VAC
Maximální proud 2 A (kanál)
Maximální zatěžovací výkon 480 W
Barva Černá
WiFi 802.11 b/g/n
Šifrování WiFi WPA-PSK/WPA2-PSK
Materiál Tvrzené sklo / PC V0
Počet kanálů 2
Rozměry montážních otvorů 86 mm x 86 mm x 35 mm
019420
775 ks
6920075727616

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product