• 3% sleva u platby převodem
Inteligentny ściemniacz Sonoff D1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytrý stmívač Sonoff D1

284 Kč (s DPH) 235 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytrý spínač Sonoff D1

Vzhledem k rostoucí poptávce po chytrých vypínačích se společnost Sonoff rozhodla uvést na trh nový produkt - Sonoff D1. Díky možnosti nastavit různé úrovně jasu, zapnout nebo vypnout světla, nastavit chytré plány - vypínač výrazně zlepšuje systém osvětlení v domácnosti. Vypínač lze ovládat pomocí dálkového ovladače RM433, eWeLink, Alexa a Google Home.





Ideální pro děti

Vypínač může být ideálním řešením pro dětský pokoj. Pokud se vaše dítě bojí tmy, můžete nastavit, aby se světlo při usínání ztlumilo na 20-30 % a po uplynutí nastavené doby se vypnulo.




Pohodlí především

V závislosti na vašich potřebách můžete dálkový ovladač vyjmout ze základny a ovládat světla bez použití aplikace v telefonu, nebo můžete dálkový ovladač ponechat v základně a používat jej jako jednoduchý spínač. Pomocí dálkového ovládání (k dostání samostatně) můžete světlo okamžitě vypnout, aniž byste museli opustit pohovku, nebo nastavit jeden ze 4 stupňů osvětlení.



Chytré plány

Přepínač má dva nové režimy - režim východu a západu slunce. Pomocí aplikace můžete nastavit časový plán zapínání světel v domě při západu a vypínání při východu slunce. Můžete například nastavit plán, podle kterého se světla v 18 hodin rozsvítí na 40 %, v 19 hodin na 100 % a v 6 hodin ráno se vypnou.
Mnoho způsobů ovládání
Zařízení lze ovládat pomocí inteligentních asistentů, jako je Alexa, Google Home Assistant, ale také pomocí dálkového ovladače nebo aplikace, kterou lze stáhnout pro telefony se systémem Android i iOS. Vyberte si pro vás nejvhodnější způsob a začněte své dobrodružství s chytrou domácností ještě dnes.
Specifikace

Model Chytrý přepínač D1
Napětí 100 ~ 240 V AC (50/60 Hz)
Maximální proud 1 A
Žárovka 200 W
LED žárovka 150 W
WiFi
IEEE 802.11 b/g/n
Materiál PC V0
Rozměry montážních otvorů 62 mm x 47 mm x 32,5 mm
Vstup 100-240 V AC 50/60 Hz
Výstup 100-240 V AC 50/60 Hz
Certifikáty CE, FCC
023108
60 ks
6920075775716

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product