• 3% sleva u platby převodem
Inteligentna listwa zasilająca Gosund P1 Tuya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentní napájecí lišta Gosund P1 Tuya

566 Kč (s DPH) 468 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytrý pás

Napájecí lišta Gosund se skládá ze 3 zásuvek USB 15 W (5 V, 3 A) a 3 běžných zásuvek, přičemž všechny vstupy mají integrovanou přepěťovou ochranu. Výstup 15 W umožňuje rychlé nabíjení smartphonů, tabletů a dalších zařízení. Tyč je vybavena spínačem, ale lze ji ovládat také pomocí aplikace v chytrém telefonu. Díky tomu můžete zapínat a vypínat jednotlivé zásuvky nebo všechny najednou, kdykoli potřebujete. Zařízení podporuje pouze pásmo 2,4 GHz, proto se před koupí ujistěte, že váš router tuto frekvenci podporuje. V aplikaci můžeme sledovat aktuální spotřebu energie příslušných zařízení, a to i v grafech.


2.jpg




Vytváření rozvrhů

Aplikace umožňuje vytvářet chytré plány, díky nimž máte nad svou domácností velkou kontrolu. Můžete zapínat a vypínat lampy, ventilátory a další zařízení, zatímco chytrý časovač umožňuje vypnout zařízení po uplynutí nastavené doby. Každou zásuvku lze ovládat samostatně. Je také možné vytvořit skupinu zařízení, která budeme ovládat současně.
5.jpg





Další bezpečnostní prvky

Chytrá lišta chrání připojená zařízení před přepětím. Jeho jeden a půl metru dlouhý kabel je vyroben z nehořlavého materiálu V0 a zaručuje bezpečnost používání.


4.jpg

Včetně:

  • 1x GOSUND P1 15A WIFI napájecí lišta s funkcí měření výkonu
  • 1x uživatelská příručka v polském jazyce

Specifikace:

Výrobce Gosund
Model P1
Zástrčka Evropská
Rozměry 6,5/4/26 cm
Napětí 230V
Maximální proud 15A
Maximální výkon 3680 W
Připojení WiFi (2,4 GHz)
Přesnost měření 0,1 kWh
Aplikace Gosund/Smart Life (aplikace Tuya)
Bezpečnostní režim WEP64/WEP128/TKIP/CCMP(AES)
023555
336 ks
6972391280405

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product