• 3% sleva u platby převodem
Inteligentna taśma LED Gosund SL1 (2,8m), Tuya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytrá LED páska Gosund SL1 (2,8 m), Tuya

290 Kč (s DPH) 240 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

LED pásek Gosund

Inteligentní LED pásek od společnosti Gosund poskytne vašemu domovu krásné a atmosférické osvětlení. Zařízení lze ovládat pomocí aplikace, která je k dispozici pro mobilní zařízení, a chytrých hlasových asistentů, jako jsou Amazon Alexa a Google Home. Konstrukce bez vypínače umožňuje ovládat osvětlení, i když jste mimo domov. Zařízení podporuje 2,4GHz pásmo WiFi.
3.jpg




Světlo v rytmu hudby

Díky vestavěnému mikrofonu lze zařízení přepnout do režimu, kdy se světlo mění podle rytmu hudby. Je to zajímavé řešení pro domácí večírky, kde můžete zajistit další zábavu.
6.jpg




Rozmanitost scén

LED pásek má možnost nastavit 8 připravených scén, které pomohou proměnit váš domov v živé a rozmanité prostředí v závislosti na vaší náladě. Osvětlení je ideální do koupelny, kuchyně, obývacího pokoje, ke stropu, na schody, ke stolu a kolem televize.
8.jpg
Aniž byste se omezovali
Pomocí aplikace můžete vytvořit skupinu kazet, které lze ovládat najednou. To nám ušetří čas, když chceme sjednotit osvětlení v domě. Pásky lze ovládat z různých zařízení. Chcete-li nad nimi získat kontrolu, sdílejte je s ostatními.
7.jpg

Zahrnuto

  • Gosund SL1 Smart LED strip
  • Uživatelská příručka v polštině

Specifikace:

Výrobce Gosund
Model SL1
Vstup USB 5V/1A
Rozměry 2,8 x 11 mm
Připojení WiFi (2,4 GHz)
Aplikace TuyaSmart, Gosund
029749
4470 ks
6972391282300

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product