• 3% sleva u platby převodem
Funkcjonalny klucz sprzętowy USB ZigBee CC2531
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Funkční USB ZigBee dongle CC2531

174 Kč (s DPH) 144 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Funkční USB ZigBee dongle CC2531

Klíč CC2531 je velmi užitečné a funkční zařízení USB, které funguje jako koordinátor ZigBee . Slouží jako jakýsi startovací uzel, ke kterému lze připojit další zařízení kompatibilní s IEEE802 . Stačí ji připojit k počítači nebo notebooku pomocí aplikace Home Assistant a používat uživatelsky přívětivé rozhraní - brána má také nahraný software CC2531ZNP-Prod, který umožňuje používat aplikaci ZigBee2MQTT.






Přístupná konfigurace

Pomocí tohoto zařízení můžete snadno konfigurovat a ovládat další kompatibilní produkty Sonoff ZigBee v systému domácí automatizace. Doporučuje se však integrace hardwarového klíče CC2531. Koordinátor může obsluhovat až přibližně 30 zařízení.






Pohodlné ovládání aplikace Home Assistant

Po konfiguraci koordinátoru ZigBee s ním jednoduše spárujte vybraná zařízení. Po provedení tohoto úkonu získáte pohodlný přístup k informacím o zařízení a možnost aktualizovat jeho software. Ovládání aplikace Home Assistant ještě nikdy nebylo tak pohodlné.






Perfektně zpracované

ZigBeeCC2531překvapí velmi dobrým dosahem a promyšleným designem . Klíč je vybaven 8 konektory IO, ladicím portem, regulátorem napětí a anténou s obráceným F. Všechny tyto komponenty jsou vynikající kvality a zajišťují spolehlivý provoz koordinátoru.
Uživatelsky přívětivé stránky

Přístroj je navíc vybaven 2 tlačítky a LED diodami, které indikují jeho provoz. Díky tomu je ovládání ještě jednodušší a intuitivnější - zkrátka přizpůsobené vašim potřebám.
Kompaktní design
Koordinátor se vyznačuje kompaktními rozměry a nízkou hmotností 6 g. Díky tomu se používá velmi pohodlně. Jeho rozměry jsou pouhých 5 ,6x1,6x0,7 cm">. Klíč nemá pouzdro - můžete si jej zakoupit samostatně.
Specifikace

Výrobce Sonoff
Model CC2531
Rozměry 4,1*1,6 cm
Hmotnost 6 g

024983
167 ks
9888010100042

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product